Toalete ecologice, la sediul de campanie al lui Traian Băsescu

wc base
wc base

Operațiune atent supravegheată, miercuri, vizavi de sediul de campanie al lui Traian Băsescu. Patru toalete ecologice au fost instalate pe terenul din curtea Bisericii Dichiu-Tirchileşti, acțiune care a avut loc sub directa supraveghere a democrat-liberalului constănţean Dorel Onaca, acesta încurajându-i pe jurnaliştii aflați la fața locului să folosească toaletele "cu încredere".

[caption id="attachment_204039" align="aligncenter" width="620" caption="Sursă foto: RTV.net"][/caption]

Cele patru toatele au fost amplasate pe terenul din curtea Bisericii Dichiu-Tirchileşti, cu hramul Adormirea Maicii Domnului, care este monument istoric, din secolul 18 şi care se află vizavi de sediul de campanie al preşedintelui suspendat, informează Mediafax.

Sosirea preşedintele suspendat Traian Băsescu la sediul său de campanie din strada Comăniţa 9, după ora 13:00, a fost, la scurt timp, urmată de cea a mezinei familiei Băsescu, europarlamentarul PDL Elena Băsescu.

După ce președintele demis Traian Băsescu le-a împărţit apă şi fructe jurnaliştilor prezenţi, marţi seară, în faţa sediului său de campanie, miercuri, membrii ai staff-ului le-au adus acestora și două umbrele de protecţie antisolară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel