Tili Niculae și Escu, surpriza pregătită de Kanal D, pentru anul 2013

Familia Kanal D va fi, începând de marți, 11 decembrie 2012, mai numeroasă, după ce Tili Niculae și Escu se va alătură acesteia, într-un show de divertisment fără precedent, pregătit pentru începutul anului viitor.

Plini de viață, spumoși, mereu puși pe glume, Tili și Escu sunt doza de bună-dispoziție pe care Kanal D o pregătește pentru telespectatorii săi.

„Propunerea aceasta a venit într-un moment în care am decis să renunţ pentru totdeauna la televiziune“, a spus Tili Niculae, cunoscută telespectatorilor din sitcomurile „Fete cu lipici“ şi „La Bloc“, de la Pro TV. „De-a lungul timpului, am fost invitată la o mulţime de castinguri, dar le-am refuzat. Când am primit invitaţia la probă din partea Kanal D, prietenii m-au încurajat să merg măcar să văd despre ce e vorba. Mi-a placut extraordinar de mult formatul emisiunii, iar faptul că m-am simţit în largul meu la filmări m-a facut să accept fără reţineri propunerea. Kanal D este cea mai plăcută experienţă de până acum. Mă simt foarte bine aici!”, a mai spus actriţa.

„În momentul în care am primit propunerea pentru emisiune se pare că astrele s-au aliniat", a mărturisit și Escu, realizatorul de emisiuni de la Pro FM şi Radio 21. "Auzisem numai lucruri bune despre Kanal D, dar nu ştiam cu ce se mănâncă. Formatul, ce-i drept, m-a surprins, iar primul impuls a fost să mă întreb dacă eu m-aş uita la mine şi răspunsul a fost «Da!» pe toate planurile. Sunt foarte încântat de faptul că pot să fac altceva, cred ca am destul de spus si de oferit cu această emisiune. Întâmpin anul 2013 cu un zâmbet larg pe buze“, a mai zis Escu.

Actriţa Tili Niculae şi-a început cariera în anul 2001 şi a prezentat emisiuni precum „Ploaia de stele“ - TVR1 ( 2001), „Bravo Bravissimo“ - TVR1 ( 2001), „Te Uiţi şi Câştigi“ - PROTV ( 2006), „Made in Romania“ - ProTV (2008) şi „Week-end Special“ - MTV (2009). Tili Niculae a mai interpretat roluri în serialele: „În Familie“ - Prima TV (2002-2003), „Fete cu lipici“ - ProTV ( 2004-2006), „La Bloc“ - ProTV (2003- 2008) şi „Doctori de mame“ (2008) - Acasă TV.

Escu este un realizator de emisiuni radio care a cunoscut celebritatea datorită show-urilor pe care le-a prezentat la Pro FM şi Radio 21. În ultimii ani a intrat în televiziune prezentând producţii la MTV, Pro Cinema, Acasă TV şi Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel