Tiberiu Nițu, audiat pentru a doua oară de CSM

tiberiu nitu
tiberiu nitu

Tiberiu Nițu, propus pentru funcția de procuror-general al României și adjuncții acestuia, Bogdan Licu și Codruț Olaru, își vor prezenta, miercuri, proiectele de management și vor fi chestionați de Secția de Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Tiberiu Nițu este pentru a doua oară în fața procurorilor CSM, după ce, în iarna trecută, fiind propus pentru aceeași funcție de ministrul Justiției Mona Pivniceru, a primit aviz negativ.

Bogdan Licu este propus pentru funcţia de prim-adjunct al procurorului general al României. El propune în proiectul de management pe care îl va prezenta miercuri la CSM desfiinţarea parchetelor mici, care au activitate redusă, după ce va fi făcut un studiu detaliat.

Codruţ Olaru este propus pentru funcţia de adjunct al procurorului general al României. Fostul șef al DIICOT susţine acordarea iniţiativei legislative pentru Ministerul Public şi vrea ca procurorii să poată fi delegaţi pe perioadă determinată, fără consimţământul acestora, în raza aceleiaşi Curţi de Apel.

Laura Codruța Kovesi, propusă la șefia DNA, Alina Bica, propusă la conducerea Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT) și Elena Hosu, propusă pentru funcția de adjunct al procurorului-șef DIICOT vor fi intervievate mâine.

Bogdan Licu, nominalizat în funcţia de prim-adjunct al procurorului general al României, propune în proiectul de management pe care îl va prezenta miercuri la Consiliul Superior al Magistraturii desfiinţarea parchetelor mici, care au activitate redusă, după ce va fi făcut un studiu detaliat. Codruţ Olaru, propus pentru funcţia de adjunct al procurorului general al României, susţine acordarea iniţiativei legislative pentru Ministerul Public şi vrea ca procurorii să poată fi delegaţi pe perioadă determinată, fără consimţământul acestora, în raza aceleiaşi Curţi de Apel. Citeste mai mult: adev.ro/mmgu79

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel