Teo Trandafir ar putea fi operată săptămâna viitoare

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Teo Trandafir a fost supusă în ultimele trei săptămâni la intervenţii endoscopice care au avut succes, dar săptămâna viitoare ar putea fi necesară o intervenţie chirurgicală din cauza gravităţii bolii, a anunţat Spitalul Universitar din capitala Austriei.

Având în vedere gravitatea bolii, o intervenţie chirurgicală ar putea avea loc săptămâna viitoare, spun oficialii spitalului, conform Mediafax Teo Trandafir este internată din 11 ianuarie la Clinica AKH Viena pentru tratatarea unei inflamaţii acute a pancreasului. Anterior, clinica anunţase că externarea lui Teo Trandafir a fost amânată din cauza unei complicaţii septice şi că o echipă multidisciplinară se ocupă de recuperarea acesteia.

Clinica AKH anunţa, la începutul lunii februarie, că Teo Trandafir a fost supusă unei proceduri endoscopice, se recuperează bine şi ar putea reveni în ţară curând. "Teo Trandafir se recuperează bine în urma bolii care iniţial i-a pus în pericol viaţa. Am tratat cu succes infecţia generalizată şi suntem fericiţi că febra i-a scăzut - recuperarea ei continuă cu succes", spunea atunci profesorul Michael Gnant, de la departamentul de chirurgie al clinicii.

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.Ea a fost internată la Terapie Intensivă în clinica din Viena, iar echipa medicală a optat pentru tratament, şi nu pentru intervenţie chirurgicală.

Citeşte şi:

Teo Trandafir este în comă indusă, în clinica AKH din Viena

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel