Teatrul Nottara, evenimente de seamă la Brașov și Arad

Teatrul Nottara va participa la un important eveniment teatral, cea de-a III-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Nou de la Arad.

Reprezentaţia cu "Vestul singuratic" de Martin McDonagh, în regia lui Cristi Juncu şi scenografia Carmencitei Brojboiu, este programată în seara de 12 mai, ora 18.00, la Sala Mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici.

Protagoniştii spectacolului sunt: Florin Piersic Jr., Vlad Zamfirescu, Andi Vasluianu, Ioana Calotă. Festivalul Internaţional de Teatru Nou se va desfăşura în perioada 9–17 mai 2015 şi reuneşte, vreme de 9 zile, spectacole reprezentative pentru scena teatrală actuală. Selecţia a fost realizată criticul Claudiu Groza. Programul oficial cuprinde atât producţii ale unor teatre de stat (Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Odeon, Teatrul Nottara, Teatrul Naţional Târgu Mureş, Teatrul Regina Maria Oradea etc.), cât şi spectacole ale unor companii independente (Compania Jamais Vu, Compagnie 28, Teatrul de sufragerie, Reactor etc.). Ca şi în ediţiile anterioare, în cadrul FITN 2015 există o secţiune FOCUS.

Anul acesta, ea îi este dedicată regizorului Cristi Juncu, prezent în festival cu trei spectacole: Dinte pentru dinte – producţie a Teatrului Naţional Târgu Mureş, Vestul singuratic – producţie a Teatrului Nottara şi Cerc Oglindă Transformare – producţie a Teatrului Clasic Ioan Slavici.

"Zeul măcelului" de Yasmina Reza este un spectacol de Claudiu Goga care se va juca în seara de 17 mai la Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov.

O altă invitaţie pe care Teatrul Nottara o onorează cu plăcere este cea de la Braşov, cu prilejul desfăşurării, între 11 şi 17 mai, a celei de a III-a ediţii a Festivalului de Teatru Săptămâna Comediei. Teatrul Nottara va juca în ultima seară a evenimentului, pe 17 mai, de la ora 20.00, la Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu, spectacolul "Zeul măcelului" de Yasmina Reza, regia: Claudiu Goga,, scenografia: Ştefan Caragiu, Lliliana Cenean. Din distribuţie fac parte: Cerasela Iosifescu, Adrian Văncică, Luminiţa Erga, Alexandru Jitea.

VEZI ȘI: Un destin spulberat. Lacrimi pe scena Teatrului Nottara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel