Teatrul Național Târgu Mureș, ȘCOALA ALTFEL. Reguli pentru 'a fi cool' la teatru

În aprilie, Teatrul Național Târgu-Mureș a fost implicat în programul național Școala Altfel, un program dedicat activităților educative extracurriculare și extrașcolare desfășurate sub titlul "Să știi mai multe, să fii mai bun!", organizat de Ministerul Educației.

În cadrul programului special pregătit de către Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș elevii au vizionat 9 reprezentații cu spectacolele SHOES (3), Steaua fără nume (3) și Campionatul de improvizație (3). Numărul elevilor care au participat la aceste reprezentații a fost de 2257.

Două dintre preprezentațiile cu Campionatul de improvizație au fost susținute la Reghin, la Casa de Cultură Eugen Nicoară, reprezentații la care au participat elevi ai celor două grupuri școlare, Lucian Blaga și Petru Maior.

La spectacolul Steaua fără nume au participat elevi din cadrul a 12 instituții de învățământ din Târgu-Mureș și Bistrița. De asemenea, la una dintre reprezentațiile cu spectacolul Steaua fără nume au participat elevii olimpici prezenți faza Națională a Olimpiadei Naționale de Limba Română, desfășurată la Târgu-Mureș.

În aceeași perioadă, în foaierul Teatrului Național Târgu-Mureș s-a desfășurat prima ediție a Târgului de Arte și Meserii organizat de către Primăria Târgu-Mureș și instituțiile de învățământ profesional din județul Mureș, eveniment la care Teatrul Național Târgu-Mureș a fost partener.

Reguli când mergem la teatru

În imaginea de mai jos, vă prezentăm câteva reguli pe care trebuie să le respectăm atunci când mergem la teatru.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel