Tatăl Teodorei Trandafir face bani de pe urma problemelor ei de sănătate

doctorul uta
doctorul uta

Doctorul Uță, tatăl Teodorei Trandafir, a semnat un contract de exclusivitate cu postul de televiziune Kanal D, ceea ce înseamnă că nu va mai vorbi cu ziariștii despre starea de sănătate a fiicei sale, decât în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Din declaraţia lui Mădălin Ionescu cu privire la contract, fiecare înţelege ce poate: "Nu vă pot da detalii în sensul acesta. Şi, dacă ar fi aşa, care-i problema? Sunt directori la departamentul fiinanciar care vă pot spune dacă e adevărat sau nu".

Dar din răspunsul partenerei de viaţă a dr. Ion Uţă se înțelege altceva, scrie realitatea.net.

"Dânsul nu poate să vorbească. E din cauza contractului de exclusivitate. A început pe 5 ale lunii şi mai durează încă vreo săptămână. Ei, cei de la Kanal D, au venit şi ne-au făcut propunerea şi ştiţi cum e: Primul veni, primul servit! Am acceptat. Dacă ne-au propus şi alte televiziuni? Ei au fost primii, dacă ştiam aşteptam şi făceam licitaţie", râde ea.

Nu vrea nici măcar să-şi spună numele, "ar însemna să încalc contractul de exclusivitate, nu?". Iar când o întrebăm de ce contractul a fost semnat pe o perioadă aşa de scurtă, determinată, râde iar: "Păi, nici nu ai a la long ce să spui, ce, e telenovelă sau serialul ăla Tânăr şi neliniştit? Tânăr şi neliniştit şi cu Contract... Se mai perimează între timp, toată ziua dacă o ţii cu Elodia, Elodia....Mai vedem dup-aia dacă o să-l prelungim".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel