Tăriceanu, dorit în PNL. Adriana Săftoiu: Evident!

Călin Popescu-Tăriceanu este încă dorit de mulți actuali membrii ai Partidului Național Liberal. Chiar Adriana Săftoiu a confirmat zvonurile. 

De mai multe zile există zvonuri potrivită cărora președintele ALDE este dorit înapoi în PNL de mai mulți membrii liberali. Adriana Săftoiu a recunoscut: "Evident! Aceste discuții vin din partea vechilor liberali, mai ales, care au avut o colaborare bună cu domnul Tăriceanu. Totuși, domnul Tăriceanu a făcut față domnului Băsescu timp de patru ani de zile și nu oricum și, adevărat, tot cu ajutorul PSD-ului. Desigur, pot să existe nostalgii, regrete. Da, sunt și voci care spun acest lucru, dar asta nu înseamnă că există discuții cu domnul Tăriceanu", a declarat Adriana Săftoiu.

Nu crede că PSD l-ar accepta pe Tăriceanu

Liberala Adriana Săftoiu a declarat că nu crede în posibilitatea ca PSD să îl promoveze pe Călin Popescu-Tăriceanu pentru alegerile prezidențiale. "Nu aș crede că un partid atât de mare ca PSD-ul să aibă un candidat altul decât cel din interiorul PSD-ului. (...) Eu nu cred că domnul Tăriceanu, în momentul de față, ar avea un motiv foarte serios să facă această rupere, să plece de la guvernare. Cel mai probabil, se poare să facă acest lucru înainte de alegerile prezidențiale", a mai spus liberala. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel