Târgoviște: A rupt un stâlp de telefonie, după o cursă cu poliția după el

targoviste_urmarire
targoviste_urmarire

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, aflat sub influența alcoolului și fără permis, încurajat de un prieten, a refuzat să oprească la un control de rutină. Urmărit de polițiști, șoferul a pierdut controlul mașinii, a rupt un stâlp de telefonie şi s-a oprit într-o maşină parcată regulamentar.

Urmărire ca-n filme, azi-noapte, pe străzile din Târgoviște! Polițiștii târgovișteni au vrut să oprească o maşină pentru un control de rutină. Deoarece şoferul nu a oprit, oamenii legii au pornit în urmărire, scrie Realitatea.net.

Lipsit de experiență, tânărul nu a apucat să ajungă prea departe. După doar câțiva kilometri parcurși, automobilul a rupt un stâlp de telefonie şi s-a oprit într-o maşină parcată regulamentar.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere. Tot el va trebui să suporte reparaţiile celor două maşini avariate, dar să înlocuiască şi stâlpul pe care l-a rupt.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. După ce l-au testat cu alcooltestul, poliţiştii au descoperit că tânărul avea o alcoolemie de 0,26 mg alcool pur în aerul expirat.

Șoferul va trebui să răspundă în faţa legii și pentru că a condus băut şi fără permis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel