Suspectat că și-a ucis soacra, avocatul din Oradea a fost prins în Elveția

avocat
avocat

Avocatul din Oradea şi soţia acestuia, suspectaţi că ar fi omorât-o pe mama femeii au fost prinşi în Elveţia. Aceștia erau dați în urmărire internațională, ambii soți fiind  cercetaţi pentru omor calificat.

Tiberiu Sighiartău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, a anunţat, sâmbătă, că avocatul orădean Cosmin Moraru şi soţia acestuia, Kristina Pazuric Moraru, daţi dispăruţi marţi, au fost localizaţi şi reţinuţi în Elveţia, de unde urmează să fie extrădaţi.

 "Pe baza indiciilor existente, procurorii au dispus, joi, începerea urmăririi penale împotriva celor doi, iar o zi mai târziu, la cererea procurorilor, Curtea de Apel Oradea a emis mandate de arestare, în lipsă, pe numele celor doi învinuiţi, care se sustrag de la urmărire penală. Au fost emise şi mandate europene de arestare, respectiv de urmărire internaţională", a spus Tiberiu Sighiartău.

 Potrivit procurorului, cei doi au şi fost localizaţi şi reţinuţi de autorităţile judiciare elveţiene, motiv pentru care magistraţii au început procedurile pentru extrădarea acestora.

 Parchetul Curţii de Apel Oradea a deschis, miercuri, o anchetă după ce avocatul orădean Cosmin Moraru, soţia şi soacra acestuia au fost daţi dispăruţi de marţi, iar potrivit unor surse judiciare cei doi soţi sunt suspectaţi că au ucis-o pe femeie şi ar fi fugit.

 Potrivit surselor judiciare citate, sesizarea privind dispariţia celor doi soţi a fost făcută iniţial de o cunoştinţă a avocatului, căreia acesta i-a lăsat cheile, cerându-i să schimbe gresia şi să tencuiască locuinţa.

 Sursele citate au afirmat că echipaje poliţişti şi procurori au făcut primele cercetări în acest caz, găsind urme de sânge în locuinţa

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel