Surpriză la întâlnirea publicului cu muzica clasică și artiștii ei

Universitatea Naționala de Muzică din București va fi, joi, 10 aprilie, gazda unui eveniment deosebit, în cadrul căruia publicul va avea ocazia să-l reîntâlnească după p pauză de aproape doi ani pe unul dintre personalitățile marcante ale evenimentelor culturale în perioada 2007-2010: tenorul George Valentin Dragomir.

Fundația Culturală "Remember Enescu" prezintă la Universitatea Națională de Muzică din București, joi 10 aprilie, orele 18:00 un Concert clasic extraordinar, la care vor lua parte tinere speranțe ale muzicii instrumental-vocale. Concertul are intrare liberă, iar publicul va avea ocazia să îl reîntâlnească după aproape 2 ani de pauză din lumea concertelor, pe tenorul George Valentin Dragomir, care în ciuda unor probleme de sănătate dorește să ia parte din nou la astfel de evenimente culturale.

George Valentin Dragomir este astfel invitatul stagiunii "Remember Enescu", condusă de doamna profesor Mihaela Tomescu, mama celebrului violinist Alexandru Tomescu.

Tânârul tenor este absolvent al secției de canto a Liceului de Muzică "Dinu Lipatti" și este în curs de licențiere în muzică, secția interpretare muzicală – canto. În perioada 2007-2010, prin propria sa stagiune culturală "Bucuriile sufletului", stagiune non-profit, a reușit să promoveze ca manager artistic independent o serie de tineri muzicieni, dar să devina și un tenor concertist valoros.

În concertul din 10 aprilie de la UNMB, tenorul va fi acompaniat de maestrul compozitor și corepetitor Ion Cotofan, soțul sopranei Olga Cuculescu. În stagiunea sa personală, George a reușit să îi aibă ca invitați pe unii dintre cei mai cunoscuți artiști lirici din țară și străinătate, care au pus arta mai presus de valoarea financiară. Printre aceștia se numără: soprana Irina Iordăchescu, baritonii Eugen Dragoș Voicu, Vasile Chișiu, mezzo-soprana Antonela Barnat etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel