SUA, eșec la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

Statele Unite ale Americii a câștigat doar 23 de medalii la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyoengChang, departe de obeictivul stabilit, adică 37 de medalii. 

Delegaţia SUA a obţinut 23 de medalii la Jocurile Olimpice 2018 de iarnă de la PyoengChang, dar bilanţul a fost departe de obiectivul fixat de 37 medalii, astfel că după olimpiadă va avea loc o analiză completă pentru a se găsi cauzele, relatează Reuters.

În Coreea de Sud, americanii au cucerit 23 de medalii, inclusiv 9 de aur, care au plasat SUA pe locul 4 în clasamentul final la medalii, după Norvegia, Germania şi Canada.

SUA, potențial încurajator



Şeful misiunii americane, Alan Ashley, a declarat că deşi nu s-a realizat obiectivul, sportivii au arătat un potenţial încurajator:

Întotdeauna vrei să faci mai bine şi vreau ca sportivii să fi avut evoluţii mai bune care să reflecte de ceea ce sunt capabili şi pentru că sunt o echipă uimitoare. Vreau să analizăm şi să primim un feedback de la sportivi cu ceea ce au văzut în pregătirea celorlalţi competitori aşa ca să putem învăţa de aici şi să ne concentrăm pe anumite lucruri, fie că e vorba de metode mai bune de antrenament, de antrenori, tehnologii sau inovaţii mai bune. Chiar dacă lumea poate spune că nu am obţinut medaliile dorite, nu ne-am ridicat la nivelul corect. Dar dacă privim mai în profunzime, vedem că am avut 35 sportivi clasaţi pe locurile 4-6, ceea ce arată că au fost incredibil de aproape de medalii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel