Știrile dimineții - sinteză sport, miercuri 28 noiembrie 2018

Fotbal
Fotbal

Vă prezentăm principalele știri sportive de miercuri 28 noiembrie 2018.

* CSM Târgovişte a fost învinsă pe teren propriu de echipa turcă Galatasaray Istanbul, cu scorul de 3-0 (25-23, 25-21, 26-24), marţi seara, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin. Galatasaray a obţinut victoria după o oră şi 20 de minute, într-un meci în care echipa din Târgovişte nu s-a aflat în niciun moment în avantaj pe tabelă, deşi a pierdut două seturi la limită.

* CS Arcada Galaţi a fost învinsă de echipa belgiană Lindemans Aalst cu scorul de 3-2 (20-25, 25-20, 16-25, 25-22, 15-13), marţi seara, în Sala Sporturilor Dunărea, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Cupei CEV la volei masculin. Vicecampioana României a condus cu 1-0 şi 2-1 la seturi, dar a cedat în cele din urmă după două ore şi 5 minute de joc.

* CSA Steaua Bucureşti a fost surclasată de SC Miercurea Ciuc cu scorul de 9-1 (3-0, 5-1, 1-0), marţi seara, într-un meci jucat la Târgu Secuiesc şi considerat acasă, în Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă. Golurile ciucanilor au fost marcate de Andrei Taratuhin, Radim Valchar, Csanad Fodor (3), Aleksei Mihnov (2), Laszlo Horvath şi Tamas Reszegh, în timp ce pentru Steaua a punctat Florin Creangă.

* Ajax, Bayern, Real Madrid, AS Roma, Manchester City, Manchester United şi Juventus s-au calificat, marţi, în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după meciurile din etapa a cincea a grupelor.

* Clubul AS Roma a lansat o colecţie în onoarea fostului său mare fotbalist Francesco Totti (42 ani), cel care a fost emblematicul căpitan al formaţiei, relatează L'Equipe. Francesco Totti va fi inclus în Hall of Fame-ul clubului AS Roma. Gruparea din capitala Italiei a organizat o ceremonie și a lansat o colecţie specială. Colecţia cuprinde trei piese în ediţie limitată, un tricou, o geantă sport şi o eşarfă, care pot fi deja achiziţionate din magazinul online al clubului.

* Celebrul fotbalist spaniol Andres Iniesta a dezvăluit pentru o televiziune din ţara sa, La Sexta, că a suferit de depresie în anul 2009, perioadă în care s-a gândit la sinucidere. Iniesta a trecut printr-o perioadă foarte grea după sezonul 2008-2009, unul foarte reuşit pe plan sportiv, FC Barcelona câştigând atunci campionatul, Cupa Spaniei şi Liga Campionilor.

* Armando Goncalves Teixeira, cunoscut ca Petit, este noul antrenor al formaţiei portugheze Maritimo Funchal, care luni s-a despărţit de tehnicianul Claudio Braga, a anunţat marţi gruparea. Petit, jucător până în 2013 şi fost internaţional portughez (57 de selecţii), va debuta pe banca tehnică sâmbătă, pe teren propriu, contra celor de la Vitoria Setubal, în etapa a 11-a a campionatului intern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel