Start în procesul „Mită la BAC 2010”

mita la bac
mita la bac

Marţi, a avut loc primul termen al procesului pentru dosarul „Mită la Bac 2010”. Inculpaţi în acest dosar sunt Mihaela Carmen Ciurariu, vicepreşedintele comitetului de părinţi de la Colegiul Economic Octav Onicescu, şi profesorul universitar Leonache Drăgoi, preşedintele Comisiei de bacalaureat 2010 de la Colegiul Economic Octav Onicescu, informează Banul Botoşănean.

Autor: Adi Stroescu

mita la bacOctav Onicescu este acuzat, în dosarul 10098/40/2011, înregistrat la Tribunalul Botoşani în 28 octombrie, că a primit mită de la Mihaela Ciurariu pentru a da note mari elevilor care au susţinut examenul de bacalaureat în 2010 la Economic.

Inculpaţii sunt judecaţi în stare de libertate şi au solicitat un nou termen de judecată pentru a fi reprezentaţi de avocaţi.

În acest dosar sunt cercetaţi în total 57 de profesori, iar cazul va fi va fi discutat, în această săptămână, şi la Ministerul Educaţiei. Astfel, măsurile vor fi luate la nivelul Ministerul Educaţiei şi pot ajunge de la avertisment până la interzicerea de a mai participa în comisii de examen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel