Stăncescu i-a comunicat lui Celestini că le-a spus comisarilor de la Garda Financiară ce trebuie să evite la controale

Marius Cătălin Stăncescu i-a spus denunţătorului Antonello Celestini, într-o discuţie privind remiterea a 8.000 de euro către comisarii de la Garda Financiară, că le-a spus acestora care sunt problemele în contabilitatea SC Galaxy Tobacco şi că banii nu mai trebuie daţi.

Procurorii anticorupţie consemnează în referatul prin care au cerut arestarea preventivă a lui Marius - Cătălin Stăncescu şi a lui Adrian-Nicolae Gravilă, că în discuţia din 25.02.2010, Stăncescu i-a spus lui Celestini că suma de 8.000 de euro care trebuia dată comisarilor de la Garda Financiară (diferenţa până la concurenţa sumei de 15.000 de euro care fusese cerută) nu mai trebuie dată, informează Mediafax.

Stăncescu a precizat că le-ar fi comunicat celor de la Garda Financiară ce probleme sunt în contabilitatea firmei şi ce anume ar trebui să evite să consemneze cu ocazia controlului. "Stai, mă, puţin, nu! Eu le-am zic foarte clar «Bă, băieţi! Acolo sunt probleme destul de... Deci, au nişte probleme şi de contabilitate şi de ...ă...cu de...ă...cu facturile alea, cu raportările pe VIES, pe ... (neinteligibil)... la stat, pe ... Sunt multe chestii! OK, de acord, nu e cea mai curată firmă din....» Ştiu şi ei lucru' ăsta, da", potrviit interceptării existente în referatul procurorilor.

Curtea de Apel Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele consilierului superior Adrian Gavrilă şi a avocatului Marius Stăncescu, sub acuzaţia de trafic de influenţă, judecătorul admiţând propunerea procurorului Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel