Stagiunea de vară "Teatru, Stradă și Copil" continuă în parcul Lumea Copiilor

Stagiunea de vară "Teatru, Stradă și Copil", aflată la a treia ediție, continuă cu o serie de spectacole oferite celor mici și celor mari, până pe 7 iulie, în parcul Lumea Copiilor, din Sectorul 4.

Organizat de Teatrul de Animație Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, sub egida UNIMA România şi ASSITEJ România, acest proeict se află sub motto-ul "Fă ceva diferit! Ia un copil şi du-l azi la teatru!" şi are misiunea de a duce cultura acolo unde ea nu este o prezență obișnuită sau lipsește cu desăvârșire, reuşind să devină un puternic promotor al educației prin artă, atât în București cât și în alte oraşe din țară.

Acestui proiect i s-au alăturat: Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, Filarmonica Natională din Chişinău, Teatrul "Proiect" Câmpina, Casa de Cultură din Urziceni, Teatrul "George Ciprian" din Buzău, Teatrul "Alexandru Davilla" din Piteşti, Teatrul "Regina Maria" din Oradea, Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, SOS Satele Copiilor România și Educ-Art.

Vezi aici programul spectacolelor din parcul Lumea Copiilor, până pe 7 iulie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel