SRS: Altceva îl face pe Ponta să încerce ruperea USL, dacă nu se va răzgândi

Senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu a declarat, vineri, că nu se pune problema ca el să părăsească USL, iar dacă premierul Victor Ponta va continua să facă din persoana sa o problemă pentru buna-funcționare a Uniunii, ”înseamnă că altceva îl determină să încerce ruperea USL”.

”Eu cred că domnul Ponta, peste week-end, se va gândi mai bine. Dacă domnul Ponta rămâne consecvent înseamnă că a făcut un caz din cazul Sorin Roşca Stănescu. Înseamnă că altceva îl determină să încerce ruperea USL”, a declarat senatorul din sediul CJ Dâmbovița, la o întâlnire a ministrului delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Lucia Ana Varga, cu primari din județ.

Prim-ministrul Victor Ponta a semnalat că declarațiile și acțiunile din ultima perioadă a lui Sorin Roșca Stănescu au declanșat cea mai mare criză din USL, iar pentru ca alianța să continue, senatorul liberal trebuie exclus din PNL.

Întrebat dacă va încerca să poarte o discuție cu Ponta, Roșca Stănescu a spus că, având în vedere scara ierarhică, premierul ”ar trebui să încerce să aibă o discuție cu mine”. El a subliniat că nu există varianta plecării sale din PNL.

”Eu sper să nu stea în persoana mea (USL - n.r.). Persoana mea nu este una atât de importantă încât o alianţă atât de importantă să se prăbuşească din cauza mea. Nu se pune problema să plec din PNL (...). Pentru acele lucruri, care au putut fi interpretate drept atacuri la persoană mi-am cerut şi îmi cer scuze”, a spus senatorul, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel