Sponge Bob riscă ”explulzarea” din Ucraina, fiind considerat prea gay

Simpaticul personaj de desene animate Sponge Bob Square Pants (Buretele Bob Pantaloni Pătraţi) este amenințat cu expulzarea din Ucraina, deoarece este considerat ”mult prea gay”. Comisia națională pentru protejarea moralității publice din Ucraina trebuie să decidă dacă Buretele Bob promovează homosexualitatea, așa cum a sesizatun grup catolic.

Dacă Buretele Bob este homosexual sau dacă relaţia lui cu bunul său prieten Patrick Star, o stea de mare, este de natură să îi perturbe pe copii, sunt întrebările pe care şi le pun membrii Comisiei naţionale pentru protejarea moralităţii publice din Ucraina, afirmă revista Têtu, informează lemonde.fr.

"Creatorul lui SpongeBob Square Pants a susţinut sus şi tare că personajul său este asexuat, dar pentru mulţi oameni nu mai există de multă vreme nicio îndoială: Bob are o relaţie de cuplu cu Patrick Star. Trebuie să spunem că cei doi «prieteni» se arată foarte apropiaţi unul faţă de celălalt şi fac multe prostii sub apă. Este un comportament pe care Comisia naţională însărcinată cu protejarea moralităţii publice din Ucraina îl consideră absolut inacceptabil", se afirmă în aceeaşi publicaţie, potrivit RTV.net

Comisia încearcă să soliționeze un raport redactat de un mic grup catolic, Familia sub protecţia Sfintei Fecioare, care pretinde că micuţul burete galben şi prietenii să promovează homosexualitatea.

Alte seriale de animație, precum "Familia Simpson", "Teletubbies" şi "Futurama", sunt acuzate şi ele că "vizează distrugerea familiei şi promovarea drogurilor şi a altor vicii". După cum afirmă un psiholog citat în raport, copiii cu vârste cuprinse în intervalul 3-5 ani care urmăresc aceste seriale "fac grimase şi glume în faţa adulţilor pe care nu îi cunosc, izbucnesc în râs şi repetă de o manieră insolentă fraze lipsite de sens".

Grupul Familia sub protecţia Sfintei Fecioare nu a reuşit până în prezent să obţină interzicerea serialului "Familia Simpson", însă a reuşit să interzică pe marile ecrane din Ucraina parodia "Brüno", cu Sacha Baron Cohen, informează site-ul Gaystarnews.

Serialul de desenen animate "Buretele Bob Pantaloni Pătraţi" este apreciat și de mulți copii din România. David Bowie, David Hasselhoff, Johnny Depp, Victoria Beckham şi Ricky Gervais și-au împrumutat vocile unor personaje din acest show animat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel