Spania. Copiii români integrați în spiritul sărbătorilor

Spania. Copiii români integrați în spiritul sărbătorilor
Spania. Copiii români integrați în spiritul sărbătorilor

În atmosfera celei mai importante sărbători a creștinătății, Ambasada României în Regatul Spaniei și-a îndreptat atenția către componenta cea mai importantă a comunității românești din Madrid - copiii - organizând la data de 10 aprilie a.c., la sediul misiunii diplomatice, un atelier de încondeiat ouă dedicat celor mici.

„Culorile și vibrația tradițiilor autentice ne-au umplut inimile de bucurie, speranță, dar și de nostalgie. Inocența copilăriei s-a împletit perfect cu bucuria de a împărtăși micuților din datinile străbune a celor care au însuflețit micul atelier – artista Roxana Irimia, profesoara LCCR Maria Octavia Iancu și maestra în încondeiat ouă Claudia Marian.

Ambasadorul României în Regatul Spaniei, George Bologan, a stat de vorbă cu micuții artiști, le-a elogiat creativitatea și i-a îndemnat să păstreze mereu vie legătura cu rădăcinile lor românești. Șeful misiunii diplomatice a încurajat atelierul de creație pentru a stimula sentimentul identitar, introspecția și valorificarea laturii spirituale a acestui moment din an, prilej de unitate, bunătate și iertare.

”Mulțumim colaboratorilor noștri care ne susțin în proiectele nobile pe care dorim să le promovăm!” arată un comunicat al ambasadei României în Spania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel