Urmărește emisiunea live


SOV va fi dus la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu va fi dus la Judecătoria Sectorului 1, unde procurorii vor cere emiterea unui mandat de arestare pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Ordonanţa de reţinere a lui Vîntu urmează să expire  în jurul orei 20,30. Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus, pe 20 aprilie, reţinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, acuzat de săvârşirea infracţiunii de şantaj, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General,  împreună cu Vîntu a fost reţinut şi Ion Ilie Cezar.

ÎNREGISTRARE AUDIO – Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, face publică convorbirea cu Sorin Ovidiu Vîntu

Din probele administrate până la acest moment procesual, a rezultat că, în perioada martie - aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şi management, Vîntu i-ar fi pretins managerului postului Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, suma de 150.000 euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămată ar fi pierdut sume importante de bani. "Actele de ameninţare şi constrângere au fost întreprinse de inculpatul Sorin Ovidiu Vîntu atât personal, cât şi prin intermediul inculpatului Ion Ilie Cezar, care la rândul său urma să obţină un folos injust. Inculpatul Vântu Sorin Ovidiu a recurs la ameninţări cu moartea la adresa părţii vătămate şi a familiei, de natură a induce acesteia temerea că se pot materializa, fapt ce l-a determinat să-şi ia măsuri de protecţie", se arată în comunicatul Parchetului General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel