Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Sos Alfredo, Italia în bucătăria ta. Rețeta tradițională

Adisa Codruț / 21 feb 2020 / 19:16


Celebrul sos Alfredo poate fi folosit pentru o gamă largă de preparate. De la pizza, paste și friptură, până la consumarea sosului alături de o foccacia simplă, exact cum făceau italienii pe vremuri.

ingrediente

1/2 linguriță ulei de măsline
1 lingura de usturoi tocat
1 lingură făină
1 1/3 cani lapte degresat
2 linguri de smântână
1/2 cana parmezan
1/2 linguriță piper alb

Mod de preparare

Încălziți o tigaie medie la foc mediu. Adăugați uleiul de măsline și usturoiul în tigaie și lăsați-l timp de 1 minut. Se amestecă făina; coborâți la foc mic și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute. Adăugați treptat laptele în amestec, amestecând des, până se omogenizează. Gatiti pana se ingroasa amestecul. Amestecați crema de brânză și continuați să gătiți până când este topită complet. Scoateți tigaia de pe foc; amestecați parmezanul și ardeiul. Continuați să amestecați până când brânza parmezan se topeste și sosul este omogenizat

 

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.22