Sos Alfredo, Italia în bucătăria ta. Rețeta tradițională


Celebrul sos Alfredo poate fi folosit pentru o gamă largă de preparate. De la pizza, paste și friptură, până la consumarea sosului alături de o foccacia simplă, exact cum făceau italienii pe vremuri.

ingrediente

1/2 linguriță ulei de măsline
1 lingura de usturoi tocat
1 lingură făină
1 1/3 cani lapte degresat
2 linguri de smântână
1/2 cana parmezan
1/2 linguriță piper alb

Mod de preparare

Încălziți o tigaie medie la foc mediu. Adăugați uleiul de măsline și usturoiul în tigaie și lăsați-l timp de 1 minut. Se amestecă făina; coborâți la foc mic și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute. Adăugați treptat laptele în amestec, amestecând des, până se omogenizează. Gatiti pana se ingroasa amestecul. Amestecați crema de brânză și continuați să gătiți până când este topită complet. Scoateți tigaia de pe foc; amestecați parmezanul și ardeiul. Continuați să amestecați până când brânza parmezan se topeste și sosul este omogenizat

 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play




Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy