Sora lui Sergiu Nicolaescu, dispusă să renunțe la lupta pentru avere

iolanda_nicolaescu
iolanda_nicolaescu

Iolanda Nicolaescu, sora regizorului Sergiu Nicolaescu, a susținut într-un interviu acordat pentru România TV că este dispusă să renunţe la procesul intentat Danei Nicolaescu pentru testamentul fratelui său, dacă văduva îi oferă bani. 

După ce la începutul lunii iulie, Iolanda Nicolaescu a avut primul termen în procesul de anulare a testamentului prin care Sergiu Nicolaescu lăsa toată averea soţiei sale, Dana, acum, sora regizorului a explicat în ce condiții este dispusă să renunțe la proces: "Dacă Dana ar veni să-mi spună că-mi dă o sumă de bani m-aş retrage, dar acuma când să mai vină? Dacă îmi convine ce îmi dă, sigur că DA", a declarat Iolanda Nicolaescu.

Procesul a fost declanşat după ce Dana Nicolaescu ar fi anunţat-o pe sora regizorului că nu-i va mai da bani pentru medicamente şi alimente.

"M-a anunţat, de la 1 iulie că nu-mi mai dă acel ajutor...pentru că am dat-o în judecată. A venit şi mi-a spus: nu-ţi voi mai da de la 1 iulie nimica pentru că m-ai dat în judecată. Zic: dar tu îmi vei da actele de la garsonieră şi banii de la garsonieră îi voi lua eu, fiindcă e a mea. Şi a fost adevărat. Mi-a adus actele şi aşa a rămas", a povestit sora regretatului regizor, care contestă testamentul acestuia prin care lăsa întreaga avere soției sale, Dana Nicolaescu.

"El nu ştie de acest testament. Are semnătură, ori a fost făcut testamentul când el era bolnav. Am să trimit avocatul la medic să vadă la data respectivă în ce stadiu era fratele meu", a mai spus Iolanda.

Aceasta nu crede că fratele său a uitat de ea la împărțirea bunurilor: "Nu am crezut niciun moment. N-am crezut aşa ceva. Nu ştiu dacă la televiziune, că nu e invenţia mea i-au luat tot aşa, să spună pe cine aţi iubit cel mai mult în viaţă? A spus: ţara, mama şi familia. Păi cine era familia, eu. Şi după aia, pe locul 4 era soţia", a mai spus sora regizorului.

Ce a pierdut Dana Nicolaescu

Potrivit Iolandei Nicolaescu, soția regizorului a avut de pierdut prin comportamentul pe care l-a afișat față de ea, după moartea lui Sergiu Nicolaescu: "Dacă ea ar fi avut puţină deşteptăciune, putea să vină şi să spună uite, chiar dacă nu scrie în testament, pentru că eu am convingerea că fratele meu îi spusese că am un cec pe numele meu, va daţi seama că eu după ce aş fi murit i-aş fi lăsat totul ei. Acum nu se mai poate, în niciun caz. Indiferent şi casa şi banii i-ar fi rămas ei".

Averea regizorului Sergiu Nicolaescu însuma, potrivit ultimei sale declarații de avere, o casă de vacanţă în localitatea 2 Mai, două apartamente de lux în Bucureşti, două terenuri intravilane şi 13 conturi bancare care însumează 392.000 de euro. La acestea se adaugă drepturile de autor de pe urma difuzării filmelor sale pentru care a obţinut suma de 365.000 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel