Şocant: Lara Şaban a fost ucisă cu un ciocan de fratele ei

lara saban
lara saban

Anchetatorii fac noi dezvăluiri în cazul tinerei ucise la Constanţa. Se pare că Lara Şaban a fost ucisă de fratele ei, care a lovit-o cu un obicet dur, cel mai probabil un ciocan. Tânăra a fost atrasă într-un apartament unde a fost lovită cu ciocanul, apoi învelită în saci şi dusă pe câmpul unde au găsit-o anchetatorii.

"Cercetările nu sunt definitivate. Azi dimineaţă (marţi dimineaţa - n. red.) am găsit cadravul. Presupunem că victima a fost atrasă într-un apartament din Constanţa, a fost lovită în cap cu un obiect contondent, posibil ciocan şi şi-a pierdut viaţa. A fost ambalată în saci de plastic cu bandă adezivă şi a fost dusă în pădure", a declarat procurorul de caz.

Anchetatorii au spus că este probabil ca victima să fi avut un avans asupra sa, deoarece nu era genul de persoană care să călătorească fără bani.

Procurorul de caz a precizat că nu exista un conflict între cei doi, dar că erau nişte relaţii mai distante între cei doi fraţi. "Nu exista un conflict, erau nişte relaţii mai reci, decât mă aşteptam de la o relaţie frate-soră", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel