Sindicaliştii "Cartel Alfa", forţaţi să se întoarcă din drum

Liderul "Cartel Alfa" din Arad, Ilie Don, a declarat, în emsiunea "Subiectiv", că patronul firmei de la care au închiriat autocarele, pentru a veni la protestul din Bucreşti, şi-a sunat angajaţii şi a dat ordin ca autorcarele să se întoarcă în Arad.

Ilie Don:  "Am plecat din Arad la ora 7:30 asa cum ne-am înţeles cu firma de transport să ne dea 2 autocare. La 30 de km de Arad, patronul a dat telefon ca toate maşinile să se întoarcă în oraş în 40 de minute. Nu suntem lăsaţi să continuam drumul şi o parte din colegii noştrii vor să mergă ori cu maşinile ori cu trenul.Patronul ma acuzat că nu vreau să-l înţeleg pentru ce trebuie să se întoarcă maşiniile. Şi eu chiar nu înţeleg asta. Nu ni s-a dat nicio explicaţie"

Don a adaugat ca o parte din sidicalisti vor incerca sa gaseasca alte mijloace pentru a ajunge in Bucuresti, pentru mitingul de miercuri, cand se va supune votului motiuniea de cenzura.

Update: Liderul Cartel Afla a declarat, într-o intervenţie la emisiunea "Sinteza Zilei" că sindicaliştii au apelat la altă firmă de transport care îi va duce la Bucureşti.

Citeşte şi:

Alarmă de gradul zero în Bucureşti şi Ilfov, în aşteptarea mitingurilor din 27 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel