Silviu Ionescu, fostul diplomat la Singapore, condamnat la trei ani

silviu ionescu
silviu ionescu

Fostul însărcinat cu afaceri ad interim al României în Singapore Silviu Ionescu, a fost condamnat  la trei de închisoare cu executare. Acesta a fost acuzat că a produs două accidente auto, pe 15 decembrie 2009, în urma cărora o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 3 au anunţat miercuri sentinţa în procesul în care fostul însărcinat cu afaceri ad interim al României în Singapore, Silviu Ionescu, este judecat pentru că a produs două accidente auto, pe 15 decembrie 2009, în urma cărora o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite, scrie Agerpres.

Fostul diplomat român a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Potrivit anchetei întreprinse de procurorii Parchetului General, pe 15 decembrie 2009, în jurul orelor 3,10, Silviu Ionescu, în timp ce conducea în oraşul Singapore un autoturism Audi A6 aparţinând Ambasadei României, nerespectând culoarea verde pentru pietoni, a accidentat la o intersecţie semaforizată două persoane în vârstă de 30 şi, respectiv, 24 de ani, care traversau regulamentar strada.

 Diplomatul român a părăsit locul accidentului şi a continuat să conducă autovehiculul până la următoarea intersecţie semaforizată, unde, nerespectând, de asemenea, culoarea verde pentru pietoni, a produs un alt accident, soldat cu rănirea unei persoane în vârstă de 18 ani. Nici de această dată, Silviu Ionescu nu a oprit, părăsind locul accidentului şi abandonând autoturismul într-o zonă industrială a oraşului Singapore, au stabilit procurorii.

 Una dintre cele trei victime a decedat ca urmare a leziunilor grave ce i-au fost provocate în urma primului accident rutier, celelalte două victime suferind şi ele o serie de leziuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel