EXCLUSIV  Sfârșit de august oribil pentru o ZODIE: Vă consumă. Apăsător, epuizant, cu PIERDERI

foto pixabay/ Horoscop Vărsător
foto pixabay/ Horoscop Vărsător

O zodie are un sfârșit de august trist. 

”Săptămâna aceasta, cu intrarea Soarelui în casa a opta, nu se întâmplă lucrurile la care v-ați fi așteptat să se întâmple. Nu are cum... Când avem Soare, Marte și Mercur în casa a opta, și pentru oamenii dragi, și pentru noi, și pentru alte persoane apropiate, au loc evenimente și vă consumă din energie. Nu e o săptămână bună. E o săptămână în care ați face bine să faceți un pas înapoi și să amânați decizii importante. Pierderi de energie, de ore dormite, de bani, de oameni sunt anunțate săptămâna aceasta. Nu mai aveți disponibilitate să fiți deschiși și pentru alte persoane, nu mai răspundeți la telefon, nu mai răspundeți la mail-uri, la mesaje, întârziați anumite lucruri, testați oamenii din jurul vostru, sunteți mai preocupați de altele. E o săptămână... nu bună! Dacă investiți bani în ceva, aveți grijă la păcăleli, există un risc. E o săptămână apăsătoare, epuizantă, bâjbâiți pe întuneric” a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens, pentru nativii zodiei VĂRSĂTOR și pentru cei cu ascendent în această zodie. 

Horoscop 23 - 29 august pentru toate zodiile, vezi video: 

”Vineri, 27 august, avem un trigon între Mercur și Pluto. Cine are nevoie de putere de concentrare, o va avea cu siguranță. De asemenea, puterea de convingere prin intermediul cuvintelor va fi uimitoare. Și pentru că aspectul se petrece în semne de pământ, totul se va petrece cu încetinitorul.” arată astrosens.ro. 

Tranzitul lui Mercur în Balanță, zodiile afectate

”Tranzitul lui Mercur prin semnul Balanței, între 30 august-6 noiembrie, își dorește ca noi să comunicăm “frumos”, estetic, să fim corecți, să nu jignim, să alegem varianta win-win, să evităm un limbaj licențios. Există o expresie în engleză: “people pleaser”. Doar că nu va fi un tranzit simplu. Va avea o retrogradare (27 septembrie-18 octombrie) și câteva aspecte care se vor repeta. Adică două opoziții cu Chiron (8 septembrie/16 octombrie), trei trigoane cu Jupiter (20 septembrie, 4 octombrie, 4 noiembrie) și trei careuri cu Pluto (22 septembrie, 2 octombrie, 2 noiembrie).

Opoziția cu Chiron te poate face să iei decizii bazate în totalitate pe seama unor factori emoționali declanșatori, și nu pe argumente obiective. Îți va frică de critică, abandon, de respingere și folosești cuvinte forțate, dar nu vei comunica exact ce trebuie.

Trigonul cu Jupiter ne ajută să fim încrezători în planurile de viitor, să căutăm informațiile necesare, să spunem lucruri care să îi încurajeze și pe ceilalți. Acest aspect este unul pozitiv, dar inutil dacă nu facem ceva conștient în acest sens. Careul cu Pluto te face să crezi că există întotdeauna un pericol. Vei păstra o atitudine defensivă și te vei victimiza mai mult ca niciodată. În loc să spui ce te doare cu adevărat, te vei plânge de altele. Sau te vei implica în discuții contradictorii tocmai pentru că va exista o tensiune în interiorul tău.

Cele mai afectate persoane vor fi cele care au în astrograma lor marcaj de semne cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.” mai arată astrosens.ro.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel