Șerban Ionescu divorțează de Magda Catone

serban_ionescu
serban_ionescu

Actorul Șerban Ionescu intentează proces de divorț, după mai bine de 30 de ani de căsnicie, dorind despărțirea de cea care îi este soție, Magda Catone.

Avocatul Alexandru Murărescu a fost surprins, în cursul zilei de vineri, de paparazii Cancan, intrând în blocul familiei Ionescu.

Ulterior, actorul Șerban Ionescu a declarat, la Pro TV, că Alexandru Murărescu a fost contactat pentru a pregăti actele de divorț, urmând probabil, ca, luni, avocatul să înregistreze divorțul la Judecătoria Sectorului 3.

Deși sunt împreună de mai bine de 30 de ani, Șerban Ionescu nu dorește să mai continue mariajul. Motivul pentru care actorul ar dori să se despartă de soția sa, Magda Catone, ar fi o relație extraconjugală a acesteia, ce ar dura de câțiva ani.

Cuplul nu se află la prima încercare de despărțire, întrucât, în 2010, actrița a intentat proces de divorț, dar, după trei luni, au decis de comun acord să întrerupă acțiunea.

Diagnosticat cu borelioză sau boală Lyme după semnele clinice, susținute de unele analize efectuate la Fundeni, Șerban Ionescu urmează să primească avizul pentru a merge la tratament la o clinică din străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel