Şerban Huidu urmează programul de recuperare la spitalul din Innsbruk

huidu
huidu

Realizatorul TV Şerban Huidu se simte bine şi face exerciţiile din programul de recuperare fizică la Spitalul Universitar din Innsbruk (Austria), însă nu se ştie deocamdată când se va întoarce în ţară, au declarat, joi, reprezentanţii postului Prima TV, citaţi de Mediafax.

Pe 6 ianuarie, Prima TV a anunţat că Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare, proces programat să dureze circa două săptămâni, la Spitalul Universitar din Innsbruk, programul urmând să fie continuat la o clinică din România.

La aproape o săptămână de la accidentul pe care l-a suferit pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece, pe 29 decembrie, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck.

Vlad Huidu, fratele lui Şerban, a spus pe 6 ianuarie că starea realizatorului TV evoluează în fiecare zi. "L-au mutat de la Terapie Intensivă într-o rezervă. Starea lui este bună, evoluează în fiecare zi foarte bine. Aşteptăm momentul în care va ieşi din spital pentru a putea oferi mai multe informaţii despre ce s-a întâmplat, despre starea lui", a spus Vlad Huidu.

Pe 4 ianuarie, Prima TV anunţa că Şerban Huidu se simte bine, glumeşte şi abia aşteaptă să părăsească spitalul.

Citeşte şi:

Fanii, alături de Huidu pe Facebook. Vezi mesajele de încurajare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel