Septembrie, zodii, horoscop. Provocările pentru fiecare zodie în luna septembrie

Toamna lui 2017 se anunţă a fi încărcată de schimbări pentru toţi nativii. 


Berbec 

BANI: Ai cheltuit în vacanţă tot ce ai strâns, drept urmare va mai trece ceva timp până când vei avea din nou portofelul plin. E indicat să faci economii în perioada, următoare deoarece unele cheltuieli ale casei te vor lua prin surprindere. Nu ar strica să îţi reorganizezi modul de viaţă, aşa că poţi începe cu dieta zilnică. Renunţă la mâncărurile nesănătoase şi axează-te pe fructe şi legume de sezon.

DRAGOSTE: Toamna se anunţă dificilă pentru tine, căci poţi să ai parte de certuri mari cu partenerul, din motive neînsemnate. Contează foarte mult modul în care reacţionezi la nervi şi ceea ce spui în situaţiile limită. Dacă încerci să tratezi totul cu indiferenţă, s-ar putea ca jumătatea ta să devină drastică în ceea ce priveşte relaţia voastră şi să impună anumite reguli.

SĂNĂTATE: La începutul toamnei, e posibil să te confrunţi cu migrene mai vechi, care nu îţi dau pace. Dacă observi că starea ta de sănătate se agravează, nu ar strica să consulţi un medic şi să vezi care e problema. Altfel, rişti să te trezeşti, mai târziu, cu surprize neplăcute. Dacă ţi se dă un tratament, ai face bine să îl respecţi, căci altfel, durerile de cap puternice vor reapărea.

Taur

BANI: Ţi-ai cheltuit toate resursele financiare, dar sărăcia nu te sperie deloc, din contră, te motivează să te reapuci de muncă. Ai venit din vacanţă cu forţe proaspete şi eşti pregătită să evoluezi în domeniul în care te-ai specializat. Nu refuza oportunităţile care apar, căci poţi avea de pe urma lor câştiguri serioase. Toamna îţi rezervă multe surprize din punct de vedere profesional.

DRAGOSTE: Dacă ai o relaţie la distanţă, nu îţi neglija partenerul, deoarece acesta are nevoie de atenţia ta. În schimb, dacă sunteţi aproape unul de celălalt, încercaţi să comunicaţi mai mult şi să fiţi mai optimişti, adică să vedeţi şi partea plină a paharului. Poate aţi trecut prin multe încercări împreună, de aceea e important să nu vă opriţi chiar acum.

SĂNĂTATE: Nu se anunţă mari schimbări pe planul sănătăţii, însă nu ar strica să faci un control preventiv. Nu de alta, dar e bine să ştii că eşti cu toate analizele la zi pentru a nu avea surprize în viitor. Spre sfârşitul toamnei, e posibil să fii nevoită să tratezi unele afecţiuni minore.

Gemeni

BANI: Vei investi într-o afacere pe care s-ar putea să regreţi dacă o neglijezi şi nu te implici atât cât ar trebui. Trebuie să fii foarte dedicată cu tot ceea ce faci ca să vină succesul. Dacă se întâmplă să ai probleme la locul de muncă, ar fi bine să te consulţi un prieten, care să te ajute sau, de ce nu, cu un specialist în domeniu.

DRAGOSTE: Parcă s-au mai domolit conflictele în cuplu, şi asta prin efortul amândurora. Trebuie să încercaţi în continuare să cooperaţi şi să vă acceptaţi defectele. În fond, nimeni nu e perfect! Dacă se întâmplă ca partenerul să greşească, fii tu cea care trece cu vederea. Atenție la compromisurile pe care eşti dispusă să le faci!

SĂNĂTATE: Pe timpul nopţii, e posibil să te confrunţi cu o deficienţă respiratorie care te îngrijorează. Mergi la medic şi urmează un tratament, pentru a diminua din gravitatea problemei. Dacă eşti adepta remediilor naturiste, încearcă ceaiurile şi tincturile potrivite.

Rac

BANI: Toamna vine cu schimbări majore pentru tine. E posibil să fii nevoită să îţi schimbi locul de muncă sau să te muţi din locuinţă, dar această schimbare nu trebuie să te sperie. Îţi va fi extrem de benefică. O rudă te va ajuta cu un împrumut şi astfel nu vei duce grija facturilor. Nu e o perioadă foarte bună pentru tine din punct de vedere economic, căci lucrurile se vor limpezi abia spre sfârşitul anului.
DRAGOSTE: Eşti o fire timidă şi sfioasă, aşa că nu ar strica să ieşi mai des, să încerci să cunoşti şi alte persoane în afară de cei mai apropiaţi prieteni. Dacă cineva se arată interesat de tine, nu spune nu şi demonstrează că poţi fi şi comunicativă. Nu se ştie în spatele cui se ascunde persoana pe care o cauţi de multă vreme.
SĂNĂTATE: Din toamnă ţi-ai propus să slăbeşti, să fii mai suplă şi să îţi îmbunătăţeşti simţitor aspectul fizic. Ceea ce nu e rău deloc, mai ales că organismul tău are nevoie de mai multă energie. Ai grijă ce exerciţii alegi şi modul în care le execuţi, pentru a nu te trezi cu probleme la coloană.

Leu

BANI: Urmează o perioadă calmă pentru tine, asta pentru că ai scăpat de multe cheltuieli şi datorii din vară. Încearcă să faci economii, pe cât posibil, însă nu îţi refuza unele plăceri. Dacă doreşti să îţi reînnoieşti garderoba sau să îţi schimbi mobilierul, nu face rabat de la calitate.

DRAGOSTE: Dacă încă nu ţi-ai găsit jumătatea, s-ar putea ca toamna aceasta să îţi aducă mari surprize pe plan amoros. Poate cineva din trecut încearcă să reia legătura cu tine sau un nou venit îţi face cu ochiul. Lasă-te surprinsă!

SĂNĂTATE: Atenţie mare la băuturile alcoolice pe care le consumi! Acestea îţi pot crea probleme la ficat sau îţi pot da peste cap sistemul digestiv. Dacă nu eşti amatoare de astfel de băuturi, limitează consumul de zahăr şi grăsimi.

Fecioară

BANI: După ieșirea lui Mercur din faza retrogradă, de la sfârşitul verii, în care ai întâmpinat numeroase probleme cu banii, vei reuşi, în sfârşit, să te bucuri de câştigurile tale. Munceşti din greu pentru a economisi şi a venit momentul să te bucuri de rezultate. Nu ar strica să îţi iei o vacanţă de câteva zile sau să faci ceva care-ți place. 

DRAGOSTE: Lucrurile încep să intre pe făgaşul normal cu partenerul, asta pentru că v-aţi acomodat cu viaţa în doi şi aţi învăţat să vă respectaţi reciproc. În cazul în care încă eşti celibatară, mai ai de aşteptat, căci destinul îţi va scoate în cale persoane total nepotrivite, alături de care nu vei reuşi prea multe. 

SĂNĂTATE: De ceva vreme, te confrunţi cu dificultăţi de vedere, dar ai preferat să pui asta pe seama oboselii şi a orelor petrecute în faţa calculatorului. E important să consulţi un medic şi să vezi cât de gravă este problema. 

Balanţă

BANI: Atunci când vine vorba de bani, eşti genul de persoană care nu stă prea mult pe gânduri şi oferă tot ce are. Ai grijă să nu faci investiţii periculoase, căci ai putea să pierzi sume mari. Fii cumpătată şi cântăreşte bine orice propunere!

DRAGOSTE: L-ai găsit pe Făt-Frumos şi nu ştii ce să faci ca să nu mai scape din braţele tale. Aminteşte-ţi că nu l-ai cucerit cu posesivitate, aşa că ar fi mai bine să îi oferi libertatea de care are nevoie. Dacă ai încredere, totul va merge ca pe roate. 

SĂNĂTATE: Dacă ai căzut sau ai o rană gravă, e posibil să fie nevoie de spitalizare. Fii atentă la drum sau pe unde mergi, căci din neatenţie se întâmplă cele mai multe accidente. Poate eşti o fire mai sensibilă, dar contează foarte mult şi cât de mult te expui unor situaţii riscante. 

Scorpion 

BANI: Ai câştigat un premiu în bani care te va face să uiţi de toate greutăţile de până acum. Poţi alege să îţi cumperi un obiect de valoare, ceva ce îţi place sau să investeşti în ceea ce te pasionează. 

DRAGOSTE: Nu te mai înţelegi cu cel de lângă tine şi vă certaţi mai tot timpul, chiar şi de faţă cu prietenii. Încercaţi să comunicaţi şi să vedeţi ce anume nu funcţionează în relaţia voastră, pentru ca mai apoi să luaţi o decizie. Dragoste cu forţa nu se poate!

SĂNĂTATE: Problemele pulmonare îți dau de furcă, astfel că ai devenit o persoană ipohondră, care crede că este bolnavă din orice. Dacă nu eşti sigură de starea ta de sănătate, nu ar strica să mergi la spital. 

Săgetător

BANI: Munceşti din greu să îţi ajuţi familia, ceea ce e demn de respect. Îţi place să faci lucrurile cu seriozitate, iar satisfacţiile financiare nu vor întârzia să apară. Vei fi foarte apreciată de către colegi şi mai ales de şef, care te poate premia la sfârşit de toamnă. 

DRAGOSTE: Ai trecut prin multe din punct de vedere sentimental, aşa că acum nu te mai surprinde nimic. Nici încercările disperate ale unor admiratori, nici insistenţele unui fost partener. Încearcă să priveşti spre viitor şi, orice ar fi, nu te întoarce la promisiunile false din trecut. 

SĂNĂTATE: Din pricina programului încărcat de muncă, te poţi confrunta cu surmenajul. Ia lucrurile mai uşor şi renunţă să îi mai faci pe plac şefului tău. Ai nevoie de odihnă şi relaxare, pentru a reduce din nivelul ridicat de stres. 

Capricorn

BANI: Eşti o persoană foarte strângătoare, motiv pentru care nu îţi laşi familia să cheltuiască mai mult decât trebuie. Ba mai mult, le ceri justificări pentru orice ban scos din portmoneu. Ar fi bine să fii mai maleabilă, altfel vei declanșa conflicte. 

DRAGOSTE: Dacă te vei despărţi de partener, nu e sfârşitul lumii. Ai toată viaţa înainte să cunoşti şi alte persoane care, de data asta, să îţi fie și pe plac. Lasă-ţi inima să aleagă şi încearcă să mai spui „nu“, din când în când, raţiunii.

SĂNĂTATE: Din punct de vedere medical, nu te vei confrunta cu mari afecţiuni. Pregăteşte-ţi organismul pentru toamnă şi vitaminizează-te din timp. Este indicat să îţi îmbunătăţeşti sistemul imunitar. 

Vărsător 

BANI: După multă muncă şi numeroase sacrificii pe toate planurile, toamna aceasta vei reuşi imposibilul. Vei practica meseria pe care ţi-o doreşti sau vei dobândi succesul mult aşteptat. Încearcă să fii cât mai comunicativă faţă de colegii de muncă pentru a stabili legături puternice. 

DRAGOSTE: Nepotrivirea de caracter se cunoaşte cu ochiul liber în relaţia de cuplu. Dacă eşti nefericită, ia-ţi inima în dinţi şi spune lucrurilor pe nume. Te vor afecta mai mult îndoiala şi tristeţea.

SĂNĂTATE: Nu ar strica să faci o ecografie pentru a vedea care este starea organelor tale interne. Dacă nu respecţi principalele mese ale zilei, s-ar putea să te confrunţi cu gastrită sau ulcer. Ar fi bine să tratezi cu seriozitate orice afecţiune. 

Peşti

BANI: Nu eşti o persoană risipitoare, dar îţi place să investeşti în lucruri de calitate, de care te leagă amintiri şi care au o însemnătate aparte pentru tine. La serviciu, lucrurile merg în ritmul lor, aşa că nu încerca să le grăbeşti sau să îţi faci aşteptări faţă de persoanele nepotrivite. 

DRAGOSTE: Eşti o persoană pretenţioasă atunci când vine vorba de partenerul ideal şi asta pentru că şi tu eşti un om special. Dacă observi că cineva te curtează, încearcă să îl cunoşti foarte bine înainte de a-ţi arăta sentimentele. Oricum, eşti foarte greu de impresionat, aşa că gesturile sale s-ar putea să îţi pară depăşite. 

SĂNĂTATE: De ceva timp, te confrunţi cu insomnii care te împiedică să ai o viaţă normală. Este important să te odihneşti ca să poţi fi cât mai activă în timpul zilei. Poate acest lucru e un semn că ar trebui să faci câteva schimbări importante în viaţa ta, potrivit clickpentrufemei.ro.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel