EXCLUSIV  Sentiment CIUDAT pentru o ZODIE. "Nu vă CONVINE". ATENȚIE! "Nu vă FERIȚI de ASTA"

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS, a făcut previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 27 iulie- 2 august.

"Sunteți puși săptămâna aceasta să vorbiți prea mult, sunteți puși să aveți multe discuții, sunteți puși să vă spuneți punctul de vedere... nu vă convine. Nu o să vă convină. O să vă epuizeze, o să vă forțați, o să vă chinuiți, dar ghiciți ce?! La sfârșitul săptămânii o să aveți senzația că ați evoluat, că v-ați depășit limitele și momentul acela o să fie minunat. Deci săptămâna aceasta nu vă feriți de niciun parteneriat, de nicio colaborare, de nicio discuție, de nicio ședință, de niciun status. Rămâneți acolo, implicați-vă... discutați, să nu stați prea izolați, pentru că vouă vă place prea mult lucrul acesta.

Prin casă, uitați-vă, cred că v-am mai spus, dar continuă, mai ales că acum Marte e careu cu Neptun, ce stricăciuni sunt. S-ar putea să nu mai meargă niște electrocasnice, prin curte ceva să nu mai fie ok, să fie nevoie să luați alte perdele, cade galeria, se strică televizorul... aveți tot felul de momente din acestea. E mai bine să vă duceți voi proactiv să vedeți ce se întâmplă. Și relațional, partenerul o să vrea să discute prea mult. Stați acolo, ascultați-l și mai spuneți-i și voi ceva din când în când", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor și celor cu ascendentul în Capricorn. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel