Seedorf, noul antrenor al lui Andone la Deportivo

Deportivo La Coruna, echipa atacantului român Florin Andone, a ajuns la un acord cu antrenorul olandez Clarence Seedorf, care urmează să-l înlocuiască pe Cristobal Parralo, concediat duminică, după o serie de rezultate sub aşteptări

Clubul galician a negociat iniţial cu antrenorii uruguayeni Martin Lasarte şi Diego Alonso, însă primul a refuzat oferta, iar cel de-al doilea, aflat la conducerea echipei mexicane Pachuca, nu putea obţine la timp licenţa necesară pentru a antrena în Europa, informează agenţia EFE.

În final, oficialii lui Deportivo s-au orientat către Clarence Seedorf, fost jucător al lui Real Madrid și AC Milan și a antrenat anterior echipele AC Milan şi Shenzhen FC.

Obiectivul, salvarea de la retrogradare

Olandezul, în vârstă de 41 ani, are ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare a echipei din La Coruna, aflată în acest moment pe locul 18 în clasamentul din Primera Division.

Ca fotbalist, Clarence Seedorf a câștigat Liga Campionilor cu trei echipe diferite, Ajax Amsterdam (94/95), Real Madrid (97/98) și AC Milan (02/03, 06/07). Pentru naționala Olandei a bifat 87 de apariții și 11 goluri. 

Ca antrenor, a stat pe banca Milanului 22 de partide.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel