Secret Santa - Idei de cadouri de Crăciun

Secret Santa este un eveniment simplu ce poate fi organizat în cadrul companiilor sau într-un grup de prieteni ori colegi.

Idei de cadouri de Crăciun - Dacă ai nedumeriri privind cadourile de Crăciun, în special dacă participi la binecunoscutul Secret Santa fie cu colegii, fie cu prietenii, îți oferim câteva idei pentru ca ziua cea mare să nu te prindă nepregătit!

Ce este Secret Santa?

Acesta poate fi considerat un joc, în care toți cei implicați oferă și primesc cadouri simbolice de Crăciun. Însă, nimeni nu știe de la cine a primit darul și, în unele cazuri, cui îi va oferi. Există două modalități de organizare a acestei activități: prin tombolă și prin extragerea bilețelelor. Tombolă se organizează, de obicei, în cadrul unor petreceri la care participa foarte multe persoane, fiecare aducând un cadou pe care îl pune sub brad, iar mai apoi, când toată lumea este prezența, toate darurile se numerotează și fiecare își va alege un număr corespunzător unui cadou. În această situație, atât cel care dăruiește, cât și destinatarul rămân necunoscuți.

A două varianta Secret Santa, și cea care se organizează, de obicei, atât la job, cât și în gașcă de prieteni, este cea prin extragerea bilețelelor. Toată lumea își trece numele pe o bucățică de hârtie, apoi fiecare alege dintr-un bol o persoană. Ei va trebui să îi dăruiască un cadou simbolic de Crăciun. Pentru această modalitate de joc vei găși în continuare sugestii de cadouri, având posibilitatea de a alege ceva personalizat pentru colegul sau prietenul tău!

Iată ce cadou de Crăciun îi poți face unui pasionat de tehnologie:

Idei de cadouri de Crăciun - Husă de telefon

Husele sunt modalitatea ideală de protecție a oricărui tip de smartphone. Niciodată nu poți avea prea multe, mai ales că există numeroase tipuri de design din care ai de ales! Pentru că știi cine va fi destinatarul cadoului tău, îi poți oferi un astfel de dar, mai ales că știi, cu siguranță, ce model de telefon are și care sunt gusturile lui. De asemenea, o idee foarte bună este să alegi un astfel de accesoriu cu tematică de sărbători, pentru un aer festiv mai puternic!

Idei de cadouri de Crăciun - Baterie externă

Acesta reprezintă un dar util pentru orice, mai ales pentru o persoană care este pasionată de tehnologie și care petrece foarte mult timp pe telefon. În sezonul rece, bateria device-ului se descarcă mai repede, din cauza temperaturilor scăzute, și nu există întotdeauna posibilitatea de a-l conecta la o priză. O baterie externă rezolva această problema, așa că va fi foarte apreciată de cel care o va primi!

Idei de cadouri de Crăciun - Suport pentru telefon

În prezent, smartphone-urile nu mai îndeplinesc doar funcția de comunicare, ci și multe altele, printre care și cea de entertainment. Așadar, oricine poate urmări știri, videoclipuri sau chiar filme direct pe ecranul telefonului, iar un suport eficient va face această acțiune mai facilă și mai practică. Alege dintre numeroasele modele existente pe piață și vei face, cu siguranță, fericită persoană căruia i-l vei dărui!

Idei de cadouri de Crăciun - Selfie stick

Dacă prietenul sau prietena ta are pasiunea sefiuri-lor îi poți face un astfel de cadou. Alege un model cu care să realizeze selfie-uri cu ușurință, din orice unghi și de la distanță mai mare, să aibă declanșator prin cablu, dar și buton declanșare situat pe mâner. Ar fi perfect dacă ai ști ce smarphone are pentru compatibilitatea cu sistemul de operare.

Ideile de cadouri de mai sus nu sunt greu de găsit, dar reprezintă un cadou foarte potrivit pentru cineva care nu se desparte niciodată de telefonul mobil!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel