Scrob românesc. Rețeta tradițională veche de peste 100 de ani

Această rețetă tradițională, veche de peste 100 de ani, nu trebuie să-ți lipsească din carnețelul cu bunătăți. Este delicios și deloc greu de preparat.

Ingrediente

- opt ouă

- jumătate lingură de făină

- 180 g cașcaval ras

- unt, sare, piper și un strop de pătrunjel

Cum se prepară

 

Scrob românesc. Când vrei să pregăteşti scrobul, topeşte într-o tigaie 450 grame de unt, taie felioare subţiri de pastramă, limbă afumată nefeartă sau bucăţi de cârnaţi afumaţi.

Scrob românesc. Când începe untul să sfârâie, toarnă compoziţia de sus peste el, las-o să se rumenească şi răstoarn-o îndată într-o farfurie, scrie acasalaromani.ro. Toarnă, apoi, unt proaspăt deasupra şi dă-l cald la masă.

Vezi și: Plăcintă cu smântână. Rețeta veche de pe vremea lui Mihai Vodă Valahul

 Motivul pentru care trebuie să bați albușurile separat, când faci omletă. Trucul gospodinelor

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26