Scorpions: Va fi un uragan rock'n'roll la Cluj - VIDEO

scorpions-autograph
scorpions-autograph

Membrii trupei Scorpions au ajuns, vineri seară, la Cluj-Napoca, Klaus Meine afirmând că se bucură să se afle din nou în România. Solistul trupei Scorpions, Klaus Meine, a spus, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că cele aproximativ 40.000 de persoane care vor veni la concert vor avea parte de "un uragan rock'n'roll", sâmbătă, pe Cluj Arena.

Pentru că mai multe fotomodele îi aşteptau pe holul hotelului, membrii trupei au vrut să ştie de ce sunt fetele acolo: "Ce este cu fetele acestea frumoase? Este prima dată când suntem în Cluj, ne bucurăm să revenim în România, suntem încântaţi să facem un concert puternic la Cluj, va fi un uragan rock'n'roll".

Klaus Meine a spus că piesa "Wind of change" a fost compusă în urma unui turneu în Rusia din 1988.

"Din toată Rusia erau sute de mii de oameni şi am simţit speranţă în aer, erau Motley Crue, Ozzy, pentru o formaţie germană era mult mai emoţionant. Am fost atinşi de felul în care ruşii s-au bucurat de Scorpions", a povestit Meine.

La  rândul său, Rudolf Schenker, chitaristul formaţiei, a afirmat că sâmbătă trupa va celebra "reîntâlnirea cu fanii din România".

"Vom celebra mâine (n.r.- sâmbătă) reîntâlnirea cu fanii din România. Ne bucurăm că s-au vândut aproape 40.000 de bilete, ştim că avem fani loiali în România, şi 40.000 de oameni este extraordinar, va fi o seară fantastică, mulţumim fanilor pentru suportul de atâţia ani. Avem o carieră lungă, ultimul album este o revenire şi este un lucru bun să terminăm, e bine să spunem la revedere până nu ne spun alţii la revedere", a spus Schenker.

Artiştii au mai povestit că au împrumutat piesa "White dove" de la formaţia Omega din Ungaria, scrie Mediafax.

"Am cântat împreună cu Omega în Budapesta, am auzit la ei Gyongy haju lany şi apoi în Rhuanda i-am dat alte versuri şi am cântat în Africa White Dove. Cântecul lui Omega a devenit popular printre fanii noştri", a mai spus Schenker.

"Nu ştim multe despre Cluj-Napoca, am mers prin centru şi prima impresie e foarte bună, vom căuta vampiri mai târziu, este cel mai frumos oraş din România. Va fi o nebunie, rocking and rolling, e un stadion nou, este super dacă ai 40.000 de oameni şi vom face un concert superb. În Germania era vreme rea, sper ca aici va fi frumos, noi atragem ploaia. Ne place energia pe care o atragem de la fani şi ne bucurăm că avem fani tineri care nu erau născuţi când am început să cântăm. Va fi un concert superb", a mai spus Meine.

Cluj Arena va găzdui, sâmbătă şi duminică, concertele susţinute de trupele Scorpions şi Smokie. Alături de Scorpions, în prima zi vor mai concerta Voltaj, Semnal M, Sensor şi Grigore Leşe, în timp ce în a doua zi legendara trupă rock britanică va fi prefaţată de recitalurile susţinute de Smiley, Pasărea Colibri, Loredana cu Agurida şi Horea Brenciu&HB Orchestra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel