Schimbări memorabile pentru patru zodii, din 16 mai

foto pexels
foto pexels

Patru zodii sunt beneficiarele schimbării din 16 mai, când Jupiter intră în semnul Taurului.

Unul dintre cele mai importante tranzite la care se uită un astrolog atunci când se ocupă de previziuni, este cel al lui Jupiter. Acesta petrece aproximativ un an într-o zodie și este recunoscut în primul rând pentru schimbările pozitive pe care le aduce. Nu degeaba i se spune Marele Benefic!

Până pe 16 mai, Jupiter este încă în Berbec. Avem timp suficient să mai facem schimbări pe care să le "monetizăm" pe urmă. 

Patru zodii vor fi și ajutate, dar și provocate să se dezvolte de către următorul tranzit al lui Jupiter prin al doilea semn al zodiacului. 

Taur/Ascendent în Taur

De pe 16 mai, până la finalului lui 2023, Jupiter intră în semnul tău. Cu cât ai făcut mai multă curățenie în prima parte a anului, cu atât vei primi mai multe. De pe 4 septembrie până pe 31 decembrie 2023, Jupiter va retrograda, deci îți lasă timp pentru rezolvări.

Poate că Jupiter vine și îți dă curajul de a-ți achiziționa casa la care ai visat, să schimbi locul de muncă sau să începi o școală. Asigură-te că ai voie bună și multă veselie. Nu te feri nici de cheltuieli, chiar dacă ești chibzuit. Ai șansa să petreci în 2023 și să ieși la evenimente. Pe scurt, bucură-te mai mult de viață, dar ai grijă și la acumularea kilogramelor în plus. Este un an foarte bun pentru Taur și cei cu ascendent în Taur. Deși Jupiter vine și cu evenimente care pot să pară neplăcute, acestea au rostul lor. 

Leu/Ascendent în Leu

De pe 16 mai, Jupiter intră în Casa a 10-a. Acest lucru aduce o îmbunătățire vizibilă pe partea profesională. Poți lua cursuri noi, pe care să le folosești pentru a activa în acel domeniu. Șefii te vor aprecia sau tu vei fi un șef mai bun. Cu Jupiter în Casa a 10-a, poți să oficializezi și o relație, dar și să o rupi. Deci urmează vremuri interesante! 

Citește continuarea pe Astrosens.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel