Schimbări de ultimă oră pe scena politică. Chirieac despre Sorin Cîmpeanu: E un FAKE NEWS

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre Sorin Cîmpeanu și despre schimbările de ultimă oră de pe scena politică. 

Conform România TV, cinci foști parlamentari de la PRO România ar urma să se înscrie în PNL. Printre aceștia, îi enumerăm pe Daniel Constantin și pe Sorin Cîmpeanu, care ar urma să obțină o funcție importantă în cadrul forului de conducere al PNL, adică în Biroul Executiv, acolo unde vor avea drept de vot și ar putea fi chiar vicepreședinți. Aceasta este o discuție care va avea loc luni, în cadrul Biroului Executiv, unde va veni Ludovic Orban cu propunerea în fața colegilor, pentru ca cei doi să devină pe de-o parte membri de partid și, pe de altă parte, să fie numiți în funcțiile de conducere. 

Ce spune Bogdan Chirieac despre Sorin Cîmpeanu

"Sorin Cîmpeanu trebuie dat la o parte. El este președintele în funcție al Francofoniei, profesor universitar rector, președintele rectorilor, e de pe stradă cu doamna Andronescu, cu intelectuali autentici. Orice partid și l-ar dori pe Sorin Cîmpeanu, deci nu vorbim despre el. Dar, în legătură cu ceilalți, eu cred informația dumneavoastră. Nu o cred! Eu l-am auzit pe prim-vicepreședintele PNL, în care eu personal am foarte mare încredere, fiindcă e fost jurnalist, domnul Rareș Bogdan, care ne-a spus, cam de patru ori pe săptămână, că nu va primi niciodată venitură din asta din alte partide. Deci eu nu cred informația asta", a declarat Bogdan Chirieac, în direct, la România TV.

"Repet, cu Sorin Cîmpeanu e altă discuție, dar cu ceilalți să-mi spuneți mie că îi ia de pe la PSD, de la PRO România, că-i ia de pe la ALDE, eu nu cred chestiunea asta. E un fake news! Cum să-i primească domnule pe cei doi, dacă au zis că nu-i primește? Păi dacă nu sunt anticipate înseamnă că jumate din PSD trece în PNL, până în toamnă", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel