Schimbare majoră la Vocea României, în etapa confruntărilor

vocea_romaniei
vocea_romaniei

Vocea României, concursul difuzat sâmbăta, de la 20:30, la Pro TV, continuă după audițiile pe nevăzute cu o noua etapă, cea a confruntărilor, în care, începând din acest sezon, regulile au fost schimbate.

După ce jurații show-ului Vocea României, Loredana, Smiley, Moga și Brenciu, și-au definitivat echipele, începând de sâmbătă, concurenții vor intra în etapa confruntărilor. În cadrul acestei etape, fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, iar în urma evoluției fiecărui duet, unul dintre concurenți va fi eliminat.

Inedit, însă, pentru acest nou sezon al concursului Vocea României este faptul că în etapa confruntărilor, se poate "fura" un concurent, scrie stirileprotv.ro.

În consecință, după fiecare duet, concurentul eliminat de către propriul antrenor poate fi “furat” și adus în altă echipă de oricare dintre ceilalți trei prin apăsarea butonului verde. Dacă se întâmplă ca mai mulți antrenori să își dorească vocea aflată pe scenă, alegerea va aparține concurentului, la fel ca în etapa audițiilor pe nevăzute. Moga, Brenciu, Loredana și Smiley au dreptul să “fure” fiecare câte doi concurenți din echipele colegilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel