Sarmale de post. Reţetă simplă

Ana Vasilescu / 05 dec 2019 / 08:19 Salveaza PDF Comentarii
Sarmale în foi de varză murată
Sarmale în foi de varză murată

Vă prezentăm o reţetă simplă de sarmale de post. 

Ingrediente

 

O cană de orez

200 de grame de ciuperci

2 cepe

O legătură de mărar

Un cartof fiert

Sare

Piper

Frunze de viţă

Ulei

Citeşte şi Aşa faci cea mai bună salată de icre. Reţetă simplă

 

Mod de preparare

 

Într-o tigaie cu puţin ulei încins adăugăm ciupercile şi ceapa. În momentul în care sunt aproape gata, adăugăm bulionul. După ce am călit ciupercile şi ceapa, amestecăm cu o cană de orez. Adăugăm cartoful fiert şi amestecăm. Condimentăm cu sare şi piper. La final, adugăm mărarul tocat mărunt. Punem umplutura pe frunza de viţă şi înfăşurăm sarmalele, după care le punem la fiert. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25