EXCLUSIV  Săptămână GREA pentru o ZODIE. "Sunt INUTIL". ATENȚIE! ASTA vă SUPĂRĂ. "Nemulțumire și nefericire"

Daniela Simulescu, astologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în săptămâna 6 - 12 iulie 2020. 

"Of, of, acel Marte în careu cu Mercur vă dă un sentiment de nemulțumire și totul pleacă de la ce se întâmplă la serviciu. Adică nu că nu se derulează lucrurile, nu că nu se duc la un final, dar sunteți așa, nemulțumiți, ceva vă lipsește, ceva nu vă bucură. Adică da, la serviciu trebuie să-ți faci treaba, acasă trebuie să-ți faci treaba, în relație la fel, dar o să aveți o permanentă stare de: Sunt inutil sau tot ce se întâmplă în viața mea e inutil. Ca și cum sunteți niște roboței și resimțiți rutina zilnică mai mult ca niciodată.

Din fericire nu o să izbucniți precum alte semne, dar pe dinăuntru vă veți consuma enorm și orice stimul exterior, cineva care se laudă, cineva care e foarte fericit, o să vă supere foarte mult. Nu că nu vă doriți pentru persoana respectivă așa ceva, ci voi sunteți nefericiți și vă amplifică nefericirea când vedeți că alții sunt fericiți. Săptămâna asta fiți mai calmi și mai răbdători cu voi înșivă, pentru că veți avea nevoie", le spune astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, nativilor Scorpion sau celor cu ascendentul în Scorpion. 

Vezi aici previziunile pentru fiecare zodie:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel