EXCLUSIV  Săptămână „cu furie sănătoasă“ pentru o zodie. Daniela Simulescu: Deși stați pe loc, pe dinăuntru simțiți că faceți ceva, iar asta contează

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus care sunt provocările prin care va trece o anumită zodie în săptămâna 9-15 ianuarie 2023.

Astrologul DC News Daniela Simulescu a spus care sunt provocările prin care va trece zodia Berbec în săptămâna 9-15 ianuarie 2023.

„Marte își oprește retrogradarea și e nemaipomenit. Nu mai vorbiți în gol, nu mai înaintați în gol și nu mai pedalați în gol. Găsiți niște căi și aveți mai multă claritate. E o săptămână plină de energie, de curaj, de încredere, de imbold, de forța Berbecului care sparge. Berbecul ia un ciob din ce sparge și creează o cu totul altă lume.

Săptămâna vine cu furie, dar o furie care poate fi transpusă în ceva sănătos. O perioadă în care puteți planifica unele călătorii, puteți să învățați, să faceți conexiuni, să vă plimbați, să vorbiți, să discutați. E o săptămână agitată, cu freamăt și paradoxal e că, deși stați pe loc, pe dinăuntru simțiți că faceți ceva, iar asta contează. Nu se întâmplă lucruri concrete, dar pe dinăuntru simțiți că puteți mai mult. 

De asemenea, nu uitați vă pe voi vă mână frica sau furia. Nu trebuie să uitați de ele săptămâna ce urmează, deci lăsați-le să existe“, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel