EXCLUSIV  Șansă mare pentru o ZODIE, până la final de an. Totul atârnă de un lucru, după va fi de nerecunoscut!

Foto Pexels
Foto Pexels

Una dintre zodii va avea parte de încercări până la finalul acestui an.

O zodie, când aude de schimbare, se sperie, pentru că are nevoie de stabilitate, siguranță și certitudini. „Până la finalul anului 2021, nativii unei zodii vor fi 'cu un picior în zona veche și cu celălalt în zona nouă'. Chiar dacă finalul anului 2021 vine cu schimbări pentru ei, vor învăța și ce înseamnă responsabilitatea. Au șanse mari să avanseze în funcție sau să își găsească un nou loc de muncă. Este foarte important statutul din viața lor, însă, în această perioadă, trebuie să nu se mai supună și să se raporteze doar la ei, în felul acesta o să aibă multe șanse de reușită. E important să nu mai fie supuși, să încerce să țină cont de ei, raportat doar la ei. Așadar, dacă te-ai născut sub semnul Taurului sau ai ascendent în această zodie, mare atenție la fiecare schimbare pe care o aduce finalul anului 2021 în viața ta”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Încearcă să echilibrezi zona personală cu zona profesională. E nevoie de echilibru și, cu cât vei fugi de el, cu atât nu îţi vor ieşi lucrurile. 

Mai multe despre horoscopul pentru 2022, pe ASTROSENS.RO!

Urmează o Lună Plină în Berbec

„Luna Plină din Berbec de pe data de 20 octombrie va dinamita relațiile și parteneriatele. Furia va fi la tot pasul. Toți vom fi oale sub presiune. Doar că nu vom reacționa atunci când avem de-a face cu situații serioase, ci din nimica toată. Luna va fi în opoziție cu Marte, deci va fi nevoie să gestionăm și frustrările altora, nu doar pe ale noastre. Un lucru este sigur: Luna Plină din 20 octombrie predispune la conflicte, agresivitate și decizii bruște”, a precizat Daniela Simulescu.

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Mulți sunt curioși de predicțiile pentru 2022

„Anul viitor va scoate la iveală multe relații toxice”, susține astrologul Daniela Simulescu. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații, „de cele mai multe ori dureroase”, conform astrologului. „Dacă în momentul acesta, în care citești articolul, simți că este ceva ce nu funcționează în relația ta, stai liniștit: vei afla sigur în 2022. Și ne vom mai da seama de ceva în următorul an: de faptul că oamenilor le place să sufere din dragoste. Să rămână lângă o persoană toxică din mai multe motive: frica de singurătate, obișnuință, senzația că nu merită mai mult. Cert este că, în asemenea cazuri, ambii parteneri vor avea de suferit”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel