Salariu de bucureștean în 2011: 100.000 de euro pe lună

salarii
salarii

În condițiile în care aproape un sfert dintre angajații României primesc salariul minim pe economie, Municipiul București se poate lăuda cu câștiguri demne de invidiat, chiar și pentru state mult mai dezvoltate. Astfel, cel mai mare salariu plătit unui bucureștean anul trecut a fost de peste 100.000 de euro/lunar.

Un bucureştean din sectorul 2 care activează în domeniul imobiliar a câştigat anul trecut un salariu de peste 100.000 de euro pe lună, fiind considerat cel mai bine plătit salariat din Capitală, potrivit datelor furnizate de Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) a Municipiului Bucureşti pentru revista Forbes România, scrie Realitatea.net.

Potrivit specialiştilor, omul care a încasat cel mai mare salariu ar putea fi un expat dintr-o companie de dezvoltare imobiliară sau un broker conectat la piaţa imobiliară.

Deși criza  din domeniul real estate nu s-a încheiat, în mod surprinzător, nu mai puţin de cinci angajaţi din sectorul imobiliar figurează între primii 10 cel mai bine plătiţi bucureşteni din 2011.

Locul doi în topul celor mai atractive salarii încasate anul trecut în București aparține unui manager de administrare de fonduri din sectorul 1 care a câştigat un salariu lunar de 71.000 de euro, în timp ce locul trei este deținut de un bucureştean care activează în domeniul consultanţă (cu un salariu de 60.000 de euro pe lună), locul 4 fiind ocupat de un director din industria software (cu 55.000 euro lunar).

Locul 10 este atribuit celui care a primit anul trecut un salariu lunar de 30.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel