S-a sinucis din cauza stresului de la Bacalaureat

Înainte de a pleca la examenul de Limba română de la bacalaureat, o adolescentă din Lupeni și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul cinci al locuinței părinților.

autor: Alex Antonache

Luni dimineaţa în jurul orei 7.00, înainte de a pleca la examenul de bacalaureat, fata s-a aruncat în gol de la etajul al cincilea al blocului în care locuia.

La momentul sinuciderii, mama fetei era acasa. Tânara era cunoscută ca fiind o elevă cu rezultate bune la învatatura, media notelor cu care a incheiat clasa a XII-a fiind 9,84.

Totuşi tânăra, potrivit familiei, avea tulburări de comportament cauzate de probleme sentimentale, dar şi de stresul la care a fost supusă în timpul pregătirii examenului de Bacalaureat.

"Înainte de a se arunca de la etaj, eleva Bianca B. i-a trimis un sms prietenului său, prin care îşi cerea iertare pentru gestul pe care urma să îl facă", a declarat Adriana Voina, reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Un caz similar a avut loc acum 3 ani înaintea reexaminării din toamnă a examenului de bacalaureat, când o absolventă, de 19 ani, a unui liceu bistriţean, de loc din Năsăud, s-a aruncat de pe Pasarela situată deasupra străzii Industriilor. Primele ipoteze fiind acelea că tânăra nu a putut trece peste faptul că a picat una dintre probele examenului de bacalaureat susţinut în vară. Gestul ei a fost fatal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel