Rugby: CSM Bucureşti, TRANSFER de răsunet

Rugby - imagine cu rol ilustrativ
Rugby - imagine cu rol ilustrativ

 Echipa de rugby CSM Bucureşti l-a transferat pe sud-africanul Johannes van Heerden (CSM Ştiinţa Baia Mare), component al naţionalei României, scrie site-ul ''tigrilor''. 

Tigrii au ambiţii mari în acest sezon, iar pentru asta au adus la echipă un jucător cu nume 'greu'. Formaţia din Capitală l-a transferat pe sud-africanul Johannes van Heerden. În vârstă de 31 de ani, 1,96 înălţime, Johan evoluează în linia a II-a, aportul lui la echipă fiind unul important în pachetul de înaintare al Tigrilor. Van Heerden este un jucător cu prezenţe constante în echipa naţională de rugby a României, evoluând de 26 de ori pentru 'Stejari' şi reuşind să marcheze 15 puncte, se arată într-un comunicat al CSM Bucureşti. 

Sud-africanul a participat la Cupa Mondială de rugby din Anglia în 2015, iar în 2016 şi 2017 a fost desemnat cel mai bun jucător naturalizat din România de către FRR. 

Prima declarație

Am avut nevoie de o provocare şi mi-am dorit să schimb echipa. Îmi propun să evoluez cât mai bine şi să câştigăm trofee. Am venit la CSM Bucureşti cu gândul că voi lua titlul de campion. Îi cunosc deja pe câţiva dintre noii mei coechipieri, am jucat cu ei şi la naţională, tocmai de aceea mă aştept să mă integrez rapid. Sunt bucuros că voi lucra iar cu Eugen Apjok, a fost antrenorul meu timp de cinci ani şi îl cunosc foarte bine. Acum mă simt 'tigru' adevărat, a spus Johan van Heerden, după ce a semnat contractul cu CSM Bucureşti. 

În clasamentul SuperLigii, CSM ocupă în prezent locul 3, cu 22 de puncte, cu 7 mai puţine decât liderul Steaua Bucureşti, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel