Rugby: CSM București, scor final cu Dinamo, în Cupa României

CSM București a învins-o, sâmbătă,  pe Dinamo cu scorul de 48-5,vîn singurul meci disputat din etapa a 6-a din Cupa României la rugby, ''tigrii'' preluând șefia clasamentului competiției la final de an.

CSM București, care a dominat categoric la toate capitolele deși a jucat în fieful buldogilor, pe stadionul Florea Dumitrache, a reușit nu mai puțin de 8 eseuri, dintre care unul de penalizare, 4 fiind transformate, luând și punctul bonus ofensiv, dinamoviștii punctând printr-un singur eseu, netransformat.

În urma acestui rezultat, CSM București a devenit lider în clasamentul competiției, cu 19 puncte, urmată de CSM Știința Baia Mare, 17 puncte, și Steaua, 15 puncte. Dinamo rămâne pe locul 5, cu 7 puncte.

Alte două partide din etapa a 6-a a Cupei României au fost amânate pentru data de 3 martie 2018. Dacă disputa dintre U Cluj și Timișoara Saracens a fost reprogramată ca urmare a participării bănățenilor în Continental Shield (cea de-a treia competiție valorică europeană intercluburi), confruntarea dintre CS Politehnica Iași și CSM Știința Baia Mare a avut ca motiv al amânării condițiile în care se prezintă terenul moldovenilor și numărul mare de accidentări din tabăra acestora.

Prima parte a Cupei României se va încheia pe 10 martie, semifinalele și finala fiind programate pentru data de 17 martie, respectiv 24 martie 2018.

În ceea ce privește semifinalele, acestea vor opune ocupantele pozițiilor 1-4 din clasamentul intermediar, locul 1 cu locul 4 și locul 2 cu locul 3. Partidele se vor disputa pe terenul celor mai bine clasate, respectiv locurile 1 și 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel