Roxette susține în seara aceasta primul concert din carieră în "inima Transilvaniei"

În această seară, trupa suedeză Roxette va susține primul concert din carieră la Cluj-Napoca, în „inima Transilvaniei”.

Prezentat de Volksbank și Ursus și organizat de Emagic, concertul va fi deschis de Les Elephants Bizzares și Grimus.

Peste 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi diseară la concertul Roxette de la Cluj-Napoca, iar biletele de la  peluză şi de la sectoarele VIP şi Golden Circle au fost epuizate, conform organizatorilor.

Laura Coroianu, directorul firmei organizatoare Emagic, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că stadionul Cluj Arena "este senzaţional" şi era păcat să nu fie folosit pentru astfel de concerte.

Ordinea şi liniştea publică vor fi asigurate de aproape 300 de jandarmi, poliţişti şi poliţişti locali, traficul rutier în zona stadionului urmând să fie restricţionat pe anumite străzi.

Potrivit organizatorilor, în incinta Cluj Arena nu va fi permis accesul cu sticle, inclusiv cu sticle de parfum peste 100 de mililitri şi deodorante, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să folosească pelerine de ploaie. Biletul de eveniment permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului de spectacol. Cei care părăsesc zona de concert și doresc sa reintre vor fi nevoiți să achite din nou biletul.

În cadrul promoției Volksbank, copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la acest eveniment – însoțiți de un adult, oferta fiind valabilă exclusiv pentru categoria Gazon, în limita locurilor disponibile.

Biletele sunt disponibile în continuare atât în rețeaua magazinelor Diverta, cât și la casa de bilete din incinta Cluj Arena, urmând ca în ziua evenimentului, acestea să poata fi achiziționate doar de la cele două puncte de vânzare ale stadionului: lânga porțile 3 si 4 (Peluza 2 Nord), respectiv lângă porțile 9 și10 (Peluza 1 Sud, vis-a-vis de Hotel Sport).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel