Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pe străzile Braşovului, stopată

ridic
ridic

Percheziţiile efectuate, joi, de poliţişti şi procurori la sediile Regiei Autonome de Transport Braşov şi ale operatorilor economici care desfăşoară activităţi de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar are drept primă consecinţă stoparea temporară a activităţii de ridicare a maşinilor.

„Activitatea de ridicare auto este momentan sistată, până vom reuşi să asigurăm din nou mijloacele tehnice necesare“, a declarat purtătorul de cuvânt al RAT Braşov, Silviu Ştefan, transmite corespondentul NewsIn.

Acesta a spus că în timpul percheziţiilor au fost ridicate mai multe calculatoare şi alte mijloace tehnice utilizate în activitatea de ridicare auto, ceea ce face imposibilă, pentru moment desfăşurarea activităţii.

Citeşte şi:

Descinderi la hingherii de maşini din Braşov. Ancheta vizează şi poliţişti de la rutieră

Conform reprezentantei Parchetului, dosarul aflat în cercetarea DGA şi Parchetului are ca obiect verificarea respectării şi punerii în aplicare a prevederilor legale de către poliţiştii rutieri şi operatorii economici respectivi, urmărirea penală fiind declanşată pentru abuz în serviciu şi fals intelectual, fără însă a preciza numărul persoanelor urmărite penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel