Reţetă simplă şi rapidă de chifteluţe. Numai bunica le făcea aşa

Ana Vasilescu / 17 oct 2019 / 19:25 Salveaza PDF Comentarii

Vă prezentăm o reţetă delicioasă de chifteluţe. Se fac destul de simplu şi nu necesită mult timp. Sunt perfecte atunci când nu ai nimic în frigider şi mori de foame. 

Ingrediente

 

500 grame de carne tocată de vită

250 grame carne de porc tocată

1 cățel de usturoi

Mărar tocat

Sare

Piper

1 gălbenuș de ou

3 linguri de pesmet

Făină

4 linguri de lapte

Ulei de măsline

VEZI ŞI Plăcintă de dovleac, reţetă de toamnă. Trucuri ca să-ţi iasă gustoasă şi pufoasă

 

Mod de preparare

 

Într-un bol mare, amestecați carnea tocată cu laptele, gălbenușul de ou, pesmetul, usturoiul, pătrunjelul, sarea și piperul. Cu amestecul preparat, formează bile mici (dimensiunea unei mingi de ping pong), treceți-le prin făină și prăjiți-le la foc mediu până când se rumenesc.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24