REȚETĂ BRIOȘE - rețeta de bază pentru o brioșă delicioasă

REȚETĂ BRIOȘE - rețeta de bază pentru o brioșă delicioasă
REȚETĂ BRIOȘE - rețeta de bază pentru o brioșă delicioasă

REȚETĂ BRIOȘE - Începeți cu această rețetă de bază și apoi puteți să adăugați unul sau mai multe ingrediente diferite pentru o varietate de brioșe perfecte.

REȚETĂ BRIOȘE - rețeta de bază pentru o brioșă delicioasă

 

Timp de preparare: 10 minute

Timp de coacere: 25 minute

Gata în: 35 minute

Preparare BRIOȘE

 

1. Preîncălziți cuptorul până 205 grade Celsius.

2. Amestecați împreună făina, praful de copt, sarea și zahărul într-un bol mare. Faceți o adâncitură în centru. Într-un bol mic, bateți oul cu o furculiță. Se amestecă apoi cu laptele și uleiul. Se toarnă toate odată în gaura din amestecul de făină. Se amestecă rapid și ușor cu o furculiță până se transformă în pastă, fără a se bate, altfel se fac cocoloașe. Se toarnă tava în căni cu forme de brioșe, căptușită cu hârtie.

3. Variante:

* Brioșe cu afine: Adaugă 1 cană afine proaspete.

* Brioșe cu stafide: Adăugați 1 cană stafide mărunțite fin.

* Brioșe cu curmale: Adăugați 1 cană de curmale mărunțite bine.

* Brioșe cu brânză: Adăugați 1 cană rasă de brânză dulce.

* Brioșe cu bacon: Adăugați 1/4 de de bacon prajit crispy, tăiat în bucăți.

4. Se coace 25 de minute sau până la auriu.

Se ornează după propria inspirație.

Informații nutriționale pentru o brioșă: 181 calorii; 5,6 g grăsimi; 29,7 g carbohidrați; 3,3 g proteine; 17 mg colesterol; 233 mg sodiu.

Citește și:

Plăcintă cu mere, rețetă tradițională. Cel mai bun desert al toamnei

Rețetă Nuci umplute cu cremă de ciocolată. Cea mai iubită rețetă tradițională

 


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27