Reorganizarea trebuie tranşată până la finele anului, afirmă Traian Băsescu

harta-romaniei-basescu-udmr
harta-romaniei-basescu-udmr

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus democrat-liberalilor prezenţi, joi, la Vila Lac, că ţine foarte mult la chestiunea reorganizării administrative, menţionând că problema trebuie tranşată până la finalul acestui an şi că nu trebuie ocolită varianta asumării răspunderii.

Reîmpărţirea administrativă a ţării este pusă din nou pe agenda PDL de către Traian Băsescu. Strânşi la Vila Lac pentru a petrece aniversarea preşedintelui, democrat-liberalii au primit noi indicaţii din partea şefului statului, scrie gandul.info.

După ce a primit urările de rigoare şi a ciocnit un pahar de şampanie cu invitaţii săi, Băsescu le-a transmis acestora că trebuie să impună în coaliţie înlocuirea judeţelor cu noile structuri, temă dezbătută în ultima perioadă: "Ţin foarte mult la chestiunea asta. Că sunt 12, 14 sau 18, trebuie să treceţi la înlocuirea judeţelor", le-a spus preşedintele pedeliştilor "adunaţi ciorchine la una dintre mese", notează publicaţia.

Unul dintre argumentele şefului statului pentru regândirea hărţii României a fost faptul că doar aşa pot fi atraşi bani europeni pentru punerea în practică a unor proiecte regionale de anvergură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel